Povezane vesti
Dinastija u najavi Donald Tramp Mlađi: Jednog dana bih možda mogao da se kandidujem za predsednika
Telegraf 21.05.2025
Najstariji sin američkog predsednika Donalda Trampa, Donald Tramp Mlađi, izjavio je danas u Kataru da bi jednog dana možda mogao da se kandiduje za predsednika, dodajući da "ta mogućnost postoji". "Dakle, ja to ne znam. Možda jednog dana. Znate, taj… »
Tramp Mlađi ne isključuje mogućnost da se i on kandiduje za predsednika
Radio 021 21.05.2025
Najstariji sin američkog predsednika Donalda Trampa, Donald Tramp Mlađi koji vodi poslove svoje porodice, nije isključio mogućnost da se "jednog dana" kandiduje za predsednika SAD. "Ne znam, možda će se jednog dana to pitanje pokrenuti", rekao je Tramp… »
Donald Tramp Mlađi otvoren za predsedničku kandidaturu u budućnosti
Serbian News Media 21.05.2025
Donald Tramp Mlađi, sin bivšeg američkog predsednika i čelnik porodičnih poslova, izjavio je na ekonomskom forumu u Dohi da ne isključuje mogućnost da se „jednog dana“ kandiduje za predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Na direktno pitanje moderatora… »
Tramp Mlađi bi mogao da se kandiduje za predsednika
Nova 21.05.2025
Najstariji sin američkog predsednika Donalda Trampa (Trump), Donald Tramp Mlađi koji vodi poslove svoje porodice, nije isključio mogućnost da se "jednog dana" kandiduje za predsednika SAD. „Ne znam, možda će se jednog dana to pitanje pokrenuti“, rekao… »
N1 Info 21.05.2025
Najstariji sin američkog predsednika Donalda Trampa, Donald Tramp Mlađi koji vodi poslove svoje porodice, nije isključio mogućnost da se "jednog dana" kandiduje za predsednika SAD. "Ne znam, možda će se jednog dana to pitanje pokrenuti", rekao je Tramp… »
Trump mlađi ne isključuje mogućnost da se i on kandiduje za predsjednika
Slobodna Evropa 21.05.2025
Najstariji sin američkog predsjednika Donalda Trumpa, Donald Trump mlađi, koji vodi poslove svoje porodice, nije isključio mogućnost da se "jednog dana" kandiduje za predsjednika Sjedinjenih Država. "Ne znam, možda će se jednog dana to pitanje… »
Danas 21.05.2025
Najstariji sin američkog predsednika Donalda Trampa (Trump), Donald Tramp Mlađi koji vodi poslove svoje porodice, nije isključio mogućnost da se „jednog dana“ kandiduje za predsednika SAD. „Ne znam, možda će se jednog dana to pitanje pokrenuti“, rekao… »
Novi magazin 21.05.2025
Najstariji sin američkog predsednika Donalda Trampa (Trump), Donald Tramp Mlađi koji vodi poslove svoje porodice, nije isključio mogućnost da se "jednog dana" kandiduje za predsednika SAD. "Ne znam, možda će se jednog dana to pitanje pokrenuti", rekao… »
Trampov sin otkrio da li bi se kandidovao za predsednika Amerike: Njegova reakcija izazvala aplauz u sali
Blic 21.05.2025
Sin američkog predsednika Donalda Trampa, Donald Tramp Mlađi, izjavio je danas u Kataru da bi jednog dana možda mogao da se kandiduje za predsednika, dodajući da "ta mogućnost postoji". - Dakle, ja to ne znam. Možda jednog dana. Znate, taj poziv postoji… »
Trump Junior: Možda ću se kandidovati za predsednika Amerike
Bloomberg Adria 21.05.2025
Donald Trump Junior, najstariji sin aktuelnog predsednika Amerike Donalda Trumpa, rekao je da bi mogao jednog dana da se kandiduje za predsednika Amerike. Trump Junior je u sredu govorio na Katarskom ekonomskom forumu (engl. Qatar Economic Forum), gde je… »
Donald Tramp Mlađi ne isključuje mogućnost kandidature za predsednika SAD
NIN 21.05.2025
Donald Tramp Mlađi, najstariji sin predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, rekao je danas da ne isključuje mogućnost kandidature za predsednika. "Možda jednog dana... taj poziv postoji", rekao je Donald Tramp Mlađi tokom govora na… »
Donald Tramp Mlađi: Jednog dana možda se kandidujem za predsednika
Politika 21.05.2025
Sin američkog predsednika Donalda Trampa, Donald Tramp Mlađi, izjavio je danas u Kataru da bi jednog dana možda mogao da se kandiduje za predsednika, dodajući da "ta mogućnost postoji". "Dakle, ja to ne znam. Možda jednog dana. Znate, taj poziv postoji… »
Donald Tramp Mlađi ne isključuje mogućnost kandidature za predsednika SAD
Euronews 21.05.2025
Donald Tramp Mlađi, najstariji sin predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, rekao je danas da ne isključuje mogućnost kandidature za predsednika. "Možda jednog dana... taj poziv postoji", rekao je Tramp Mlađi tokom govora na Katarskom… »
Prezime Tramp je tu da ostane Donald Mlađi razmatra kandidaturu za predsednika SAD
Alo 21.05.2025
Donald Tramp Mlađi, najstariji sin predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, rekao je danas da ne isključuje mogućnost kandidature za predsednika. "Možda jednog dana... taj poziv postoji", rekao je Tramp Mlađi tokom govora na Katarskom… »
Posle Trampa Tramp?
B92 21.05.2025
Donald Trump Mlađi, najstariji sin predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, rekao je danas da ne isključuje mogućnost kandidature za predsednika. "Možda jednog dana... taj poziv postoji", rekao je Tramp Mlađi tokom govora na Katarskom… »
Vesti dana »

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 4. do 10. avgusta)
Pressek pre 20 minutajoš 32 povezane

Detalji hapšenja Stefana đurića Raste Policija upala u sobu kao na filmu, evo šta su pronašli!
Alo pre 20 minutajoš 23 povezane

Emisija dana „Dan sećanja na stradale i prognane Srbe u akciji „Oluja““
Alo pre 20 minutajoš 17 povezanih

Pojačana kontrola prekoračenja brzine vozila tokom međunarodne policijske akcije
Moj Novi Sad pre 20 minutajoš 13 povezanih

Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih