Повезане вести

Династија у најави Доналд Трамп Млађи: Једног дана бих можда могао да се кандидујем за председника

Династија у најави Доналд Трамп Млађи: Једног дана бих можда могао да се кандидујем за председника

Телеграф 21.05.2025
Најстарији син америчког председника Доналда Трампа, Доналд Трамп Млађи, изјавио је данас у Катару да би једног дана можда могао да се кандидује за председника, додајући да "та могућност постоји". "Дакле, ја то не знам. Можда… »
Трамп Млађи не искључује могуц́ност да се и он кандидује за председника

Радио 021 21.05.2025
Најстарији син америчког председника Доналда Трампа, Доналд Трамп Млађи који води послове своје породице, није искључио могуц́ност да се "једног дана" кандидује за председника САД. "Не знам, можда ц́е се једног дана то питање… »
Доналд Трамп Млађи отворен за председничку кандидатуру у будућности

Доналд Трамп Млађи отворен за председничку кандидатуру у будућности

Сербиан Невс Медиа 21.05.2025
Доналд Трамп Млађи, син бившег америчког председника и челник породичних послова, изјавио је на економском форуму у Дохи да не искључује могућност да се „једног дана“ кандидује за председника Сједињених Америчких Држава. На… »
Трамп Млађи би могао да се кандидује за председника

Трамп Млађи би могао да се кандидује за председника

Нова 21.05.2025
Најстарији син америчког председника Доналда Трампа (Трумп), Доналд Трамп Млађи који води послове своје породице, није искључио могуц́ност да се "једног дана" кандидује за председника САД. „Не знам, можда ц́е се једног дана то… »

Н1 Инфо 21.05.2025
Најстарији син америчког председника Доналда Трампа, Доналд Трамп Млађи који води послове своје породице, није искључио могуц́ност да се "једног дана" кандидује за председника САД. "Не знам, можда ц́е се једног дана то питање… »
Трумп млађи не искључује могуц́ност да се и он кандидује за предсједника

Трумп млађи не искључује могуц́ност да се и он кандидује за предсједника

Слободна Европа 21.05.2025
Најстарији син америчког предсједника Доналда Трумпа, Доналд Трумп млађи, који води послове своје породице, није искључио могуц́ност да се "једног дана" кандидује за предсједника Сједињених Држава. "Не знам, можда ц́е се једног… »

Данас 21.05.2025
Најстарији син америчког председника Доналда Трампа (Трумп), Доналд Трамп Млађи који води послове своје породице, није искључио могуц́ност да се „једног дана“ кандидује за председника САД. „Не знам, можда ц́е се једног дана то… »

Нови магазин 21.05.2025
Најстарији син америчког председника Доналда Трампа (Трумп), Доналд Трамп Млађи који води послове своје породице, није искључио могуц́ност да се "једног дана" кандидује за председника САД. "Не знам, можда ц́е се једног дана то… »
Трампов син открио да ли би се кандидовао за председника Америке: Његова реакција изазвала аплауз у сали

Трампов син открио да ли би се кандидовао за председника Америке: Његова реакција изазвала аплауз у сали

Блиц 21.05.2025
Син америчког председника Доналда Трампа, Доналд Трамп Млађи, изјавио је данас у Катару да би једног дана можда могао да се кандидује за председника, додајући да "та могућност постоји". - Дакле, ја то не знам. Можда једног дана… »
Трумп Јуниор: Можда ћу се кандидовати за председника Америке

Трумп Јуниор: Можда ћу се кандидовати за председника Америке

Блоомберг Адриа 21.05.2025
Доналд Трумп Јуниор, најстарији син актуелног председника Америке Доналда Трумпа, рекао је да би могао једног дана да се кандидује за председника Америке. Трумп Јуниор је у среду говорио на Катарском економском форуму (енгл… »
Доналд Трамп Млађи не искључује могућност кандидатуре за председника САД

НИН 21.05.2025
Доналд Трамп Млађи, најстарији син председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа, рекао је данас да не искључује могућност кандидатуре за председника. "Можда једног дана... тај позив постоји", рекао је Доналд Трамп… »
Доналд Трамп Млађи: Једног дана можда се кандидујем за председника

Доналд Трамп Млађи: Једног дана можда се кандидујем за председника

Политика 21.05.2025
Син америчког председника Доналда Трампа, Доналд Трамп Млађи, изјавио је данас у Катару да би једног дана можда могао да се кандидује за председника, додајући да "та могућност постоји". "Дакле, ја то не знам. Можда једног дана… »

Еуроневс 21.05.2025
Доналд Трамп Млађи, најстарији син председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа, рекао је данас да не искључује могућност кандидатуре за председника. "Можда једног дана... тај позив постоји", рекао је Трамп Млађи… »
Презиме Трамп је ту да остане Доналд Млађи разматра кандидатуру за председника САД

Презиме Трамп је ту да остане Доналд Млађи разматра кандидатуру за председника САД

Ало 21.05.2025
Доналд Трамп Млађи, најстарији син председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа, рекао је данас да не искључује могућност кандидатуре за председника. "Можда једног дана... тај позив постоји", рекао је Трамп Млађи… »
После Трампа Трамп?

После Трампа Трамп?

Б92 21.05.2025
Доналд Трумп Млађи, најстарији син председника Сједињених Америчких Држава Доналда Трампа, рекао је данас да не искључује могућност кандидатуре за председника. "Можда једног дана... тај позив постоји", рекао је Трамп Млађи… »

Вести дана »