Povezane vesti
„Uzmite moj broj ako želite partnerski odnos“: Narodni pokret Srbije osudio skandaloznu izjavu gradonačelnika Požarevca…
Nova pre 13 dana
Narodni pokret Srbije najoštrije osuđuje neprimereno i skandalozno ponašanje gradonačelnika Požarevca Saše Pavlovića koji se neprimereno obratio odbornici Narodnog pokreta Srbije Dragani Spasojević na sednici Skupštine grada, kada je na njeno… »
NPS: Gradonačelnik Požarevca uputio seksistički komentar gradskoj odbornici Dragani Spasojević
Beta pre 13 dana
Narodni pokret Srbije (NPS) saopštio je danas da je gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović, odbornici tog pokreta Dragani Spasojević, nakon njenog govora o komunalnim problemima na sednici gradske Skupštine, rekao da "slobodno uzme njegov broj… »
Skandal Gradonačelnik Požarevca odbornici: Ako želite partnerski odnos, uzmite moj broj (video)
Pravda pre 14 dana
Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović neprimereno se obratio opozicionoj odbornici Narodnog pokreta Srbije Dragani Spasojević na sednici Skupštine grada, kada je na njeno izlaganje o komunalnim problemima poručio da slobodno uzme njegov broj… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: Napadnute kolege s beogradskog Pravnog fakulteta
Moj Novi Sad pre 15 minutajoš 18 povezanih

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Forbes pre 54 minutajoš 22 povezane

Tuča između privatnog obezbeđenja investitora i građana u Bloku 4
N1 Info pre 15 minutajoš 11 povezanih

Sjajna vest nekoliko dana pre Albanije! Srpski reprezentativac potpisao ugovor pred odlazak u Tiranu
Kurir pre 19 minutajoš 13 povezanih