Povezane vesti
„Uzmite moj broj ako želite partnerski odnos“: Narodni pokret Srbije osudio skandaloznu izjavu gradonačelnika Požarevca, koju…
Nova 21.05.2025
Narodni pokret Srbije najoštrije osuđuje neprimereno i skandalozno ponašanje gradonačelnika Požarevca Saše Pavlovića koji se neprimereno obratio odbornici Narodnog pokreta Srbije Dragani Spasojević na sednici Skupštine grada, kada je na njeno izlaganje o… »
NPS: Gradonačelnik Požarevca uputio seksistički komentar gradskoj odbornici Dragani Spasojević
Beta 21.05.2025
Narodni pokret Srbije (NPS) saopštio je danas da je gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović, odbornici tog pokreta Dragani Spasojević, nakon njenog govora o komunalnim problemima na sednici gradske Skupštine, rekao da "slobodno uzme njegov broj telefona… »
Skandal Gradonačelnik Požarevca odbornici: Ako želite partnerski odnos, uzmite moj broj (video)
Pravda 21.05.2025
Gradonačelnik Požarevca Saša Pavlović neprimereno se obratio opozicionoj odbornici Narodnog pokreta Srbije Dragani Spasojević na sednici Skupštine grada, kada je na njeno izlaganje o komunalnim problemima poručio da slobodno uzme njegov broj telefona ako… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 23 minutajoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane

Ujutro oblačno, posle podne sunčano, najviša temperatura oko 30 stepeni
RTV pre 2 satajoš 2 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 5 satijoš 1 povezana