Povezane vesti
"Vreme je da vam pokažem lice muškarca koji mi plaća putovanja" Kija Kockar ne prestaje da intrigira javnost, donela šok…
Kurir 21.05.2025
Pobednica "Zadruge" Kija Kockar boravila je u Turskoj, u Alanji, a pred sam povratak u Srbiju otkrila je da tamo nije bila sama. Ona je iznenadila pratioce objavom pre samog povratka, a u pitanju je snimak iz aviona. - Vreme je da vam pokažem lice… »
"Vreme je da vam pokažem lice muškarca koji plaća moja putovanja": Kija Kockar pred povratak u Srbiju šokirala sve
Blic 21.05.2025
Pobednica "Zadruge", Kija Kocka je neko vreme boravila u Alanji u Turskoj, a pred povratak u Srbiju iznenadila je objavom. Kija Kockar je, naime, zaintrigirala novom objavom pre samog povratka. Ona je objavila snimak iz aviona. - Vreme je da vam pokažem… »
"Vreme je da vam pokažem lice muškarca koji plaća moja putovanja" Kija Kockar novom objavom zaintrigirala sve
Telegraf 21.05.2025
Voditeljka i pevačica Kija Kockar se proteklih dana oglašavala iz Turske poručivši svojim pratiocima da se vraća nazad u našu zemlju kako bi konačno dobia pravdu koju čeka nekoliko godina. Iako Kockareva nije ništa otkrivala mnogi su nagađali o čemu je… »
Vesti dana »

Pogledajte mapu: Popaljeni meteo-alarmi u Srbiji zbog opasnog vremena
Nova pre 4 satijoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 6 satijoš 36 povezanih

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 1 satjoš 60 povezanih