Povezane vesti
Zborovi NS: Kada vlast pređe u vaninstitucionalnu borbu, vreme je za izbore; Građanska Vojvodina: Najava blokade sudova je…
Moj Novi Sad pre 30 dana
Nakon pritisaka državnog vrha na sud posle određivanja kućnog pritvora za troje aktivista i poziva na kontra-blokiranje novosadske palate pravde od ponedeljka, oglasila su se brojna udruženja, pokreti, partije, zborovi građana, a usledio je i poziv na… »
Zborovi Novog Sada traže hitno raspisivanje parlamentarnih izbora: „Ako SNS blokira sud, vlast priznaje da više nema…
Danas pre 30 dana
Zborovi Novog Sada ističu da postoji razlika između vaninstitucionalne borbe građana, studenata i opozicije u odnosu na takav vid borbe onih koji su već u institucijama. Zbog toga, Vučevićev poziv na blokadu suda i Vučićevu podršku tumače kao poslednji… »
Zborovi u Novom Sadu o SNS najavi blokade suda: "Vučić priznao pobedu 'blokadera'"
Radio 021 pre 30 dana
Zborovi Novog Sada ističu da postoji razlika između vaninstitucionalne borbe građana, studenata i opozicije u odnosu na takav vid borbe onih koji su već u institucijama. Zborovi građana tumače Vučevićev poziv na blokadu suda i Vučićevu podršku kao… »
Vesti dana »

Srbija dobila 51,7 miliona evra od evropske komisije: Posle ratifikacije u Skupštini leže novac predviđen Planom rasta EU za Zapadni Balkan
Kurir pre 20 minutajoš 20 povezanih

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 5 satijoš 23 povezane

Smena u odboru direktora NIS-a Irena Vujović umesto Danice Drašković i bivšem gradonačelniku Novog Sada funkcija
Dnevnik pre 5 satijoš 25 povezanih

Shvatio sam da je vreme koje mi je ostalo dragoceno… Zdravlje Žike Jakšića zabrinulo javnost, hitno hospitalizovan
Svet & Skandal pre 2 satajoš 39 povezanih