Povezane vesti

Legendarni Pakjao šokirao svet: Vraćam se!

Sport klub 21.05.2025
Jedan od velikana boksa Meni Pakjao objavio je da će da se vrati aktivnom boksu posle četiri godine pauze. Po mnogima jedan od najboljih boksera 21. veka, jedini borac koji je bio šampion u čak osam kategorija, odlučio je da se aktivira. Posle četiri… »

Sport klub 21.05.2025
Jedan od velikana boksa Meni Pakjao objavio je da će da se vrati aktivnom boksu posle četiri godine pauze. Pročitaj više… »
Povratak najveće legende profi boksa

Povratak najveće legende profi boksa

Sportski žurnal 21.05.2025
Mani Pakjao 19. jula boksovaće s Marijom Bariosom za prvaka sveta. Filipinac Mani Pakjao, jedini bokser u istoriji koji je osvojio titule svetskog šampiona u osam težinskih kategorija, potvrdio je da će se vratiti u ring 19. jula u Las Vegasu protiv… »
Čuveni Filipinac se vraća u ring: Pakjao potvrdio da se 19. jula bori protiv Bariosa

Čuveni Filipinac se vraća u ring: Pakjao potvrdio da se 19. jula bori protiv Bariosa

Kurir 21.05.2025
Filipinac Mani Pakjao, jedini bokser u istoriji koji je osvojio titule svetskog šampiona u osam težinskih kategorija, potvrdio je danas da će se vratiti u ring 19. jula u Las Vegasu protiv Marija Bariosa. "Vratio sam se", naveo je 46-godišnji Pakjao na… »
Pakjao potvrdio da se 19. jula vraća u ring protiv Bariosa

Pakjao potvrdio da se 19. jula vraća u ring protiv Bariosa

Radio sto plus 21.05.2025
“Vratio sam se”, naveo je 46-godišnji Pakjao na društvenim mrežama. Pakjao će boksovati protiv Bariosa za titulu svetskog šampiona u velter kategoriji u verziji WBC. Čuveni Filipinac je u septembru 2021. godine završio karijeru posle 72 meča, u kojima je… »

Vesti dana »