Повезане вести

Глобална кампања УНИЦЕФ-а "Ја ћу": Ко ће стати уз децу када им је најтеже

Глобална кампања УНИЦЕФ-а "Ја ћу": Ко ће стати уз децу када им је најтеже

Еуроневс 21.05.2025
Због рекордног смањења донација, милиони деце у свету остају без вакцина, хране, школа и безбедног дома. Угрожена су и достигнућа која су се деценијама постизала заједничким напорима, од преполовљене смртности деце до права на… »
Позив УНИЦЕФ да будете део решења за децу Србије: Ко ће да стане уз децу када им је потребна подршка? "Ја ћу!"

Позив УНИЦЕФ да будете део решења за децу Србије: Ко ће да стане уз децу када им је потребна подршка? "Ја ћу!"

Курир 21.05.2025
УНИЦЕФ у Србији саопштио је данас да се придружије глобалној кампањи УНИЦЕФА "Ја ћу", са циљем да окупи грађане и компаније око заједничке мисије - да свако дете, без изузетка, добије шансу за детињство какво заслужује. - Свет… »
Уницеф позива грађане и компаније да буду донатори Свако пето дете је у ризику од сиромаштва

Уницеф позива грађане и компаније да буду донатори Свако пето дете је у ризику од сиромаштва

Дневник 21.05.2025
Због глобалне финансијске кризе, и деца у Србији могу да остану без кључних УНИЦЕФ-ових програма. УНИЦЕФ у Србији се прикључује УНИЦЕФ-овој глобалној кампањи „Ја ћу“, са циљем да окупи грађане и компаније око заједничке… »
„Ја ћу“: Уницеф позива грађане и компаније да буду део решења за децу Србије

„Ја ћу“: Уницеф позива грађане и компаније да буду део решења за децу Србије

БизЛифе 21.05.2025
Свет се данас суочава са највећом кризом која погађа децу још од оснивања УНИЦЕФ-а 1946. године. Због рекордног смањења донација, УНИЦЕФ упозорава да милиони деце остају без основне заштите – од вакцина и хране до приступа… »
Хајде да разговарамо: Колико је отпорна енергетска мрежа Србије?

Хајде да разговарамо: Колико је отпорна енергетска мрежа Србије?

Еуроневс 21.05.2025
Емисија "Хајде да разговарамо" ауторке и водитељке Лијане Кашиковић има за циљ да донесе свеж приступ актуелним темама из свакодневног живота. Гледаоци Еуроневс Србије ће сваког радног дана моћи од 16.00 до 17.30 да уживају… »

Вести дана »