Povezane vesti
Muža su joj ubili na kućnom Pragu, 15 dana nakon rođenja ćerke: Ceca je bila na vrhu sveta, ispisala je istoriju: A njen…
Blic 21.05.2025
Najbolja rukometašica svih vremena Svetlana Ceca Kitić u penziji je otvorila pekaru na Novom Beogradu, međutim, u februaru ove godine, istakla je da je morala da je zatvori zbog privatnih problema sa kojima se tada suočila. - Zatvorila sam pekaru jer sam… »
Bila je na vrhu sveta i ispisala istoriju! Muž joj likvidiran na pragu 15 dana nakon rođenja ćerke, danas radi u pekari
Kurir 21.05.2025
Svetlana Ceca Kitić, nekadašnja rukometašica, otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, a već nakon mesec dana proširile su posao ponudom kuvanih jela. - Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 8. jul: Sutra prolazno naoblačenje sa kišom
Beta pre 27 minutajoš 41 povezana
Vučić se sastao sa predsednikom Vrhovne rade Ukrajine Ruslanom Stefančukom
Euronews pre 17 minutajoš 22 povezane
Rasprava poslanika SSP-a i ministarke Đurđević Stamenkovski o zakonu o roditelju-negovatelju
Radio sto plus pre 52 minutajoš 22 povezane
Osamnaest osoba povređeno u ekspozijama u Damasku, Makronova poseta se nastavlja po planu
Radio sto plus pre 22 minutajoš 20 povezanih
Oglasilo se VJT povodom tvrdnji da su prosledili predmet protiv Veselina Milića osnovnom tužilaštvu
Blic pre 22 minutajoš 18 povezanih