Povezane vesti
Muža su joj ubili na kućnom Pragu, 15 dana nakon rođenja ćerke: Ceca je bila na vrhu sveta, ispisala je istoriju: A njen…
Blic 21.05.2025
Najbolja rukometašica svih vremena Svetlana Ceca Kitić u penziji je otvorila pekaru na Novom Beogradu, međutim, u februaru ove godine, istakla je da je morala da je zatvori zbog privatnih problema sa kojima se tada suočila. - Zatvorila sam pekaru jer sam… »
Bila je na vrhu sveta i ispisala istoriju! Muž joj likvidiran na pragu 15 dana nakon rođenja ćerke, danas radi u pekari
Kurir 21.05.2025
Svetlana Ceca Kitić, nekadašnja rukometašica, otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, a već nakon mesec dana proširile su posao ponudom kuvanih jela. - Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 3 satajoš 36 povezanih

Oglasio se šampion Hrvatske nakon katastrofalnog poraza: Ovo će zaboleti fudbalere Rijeke!
Telegraf pre 1 satjoš 56 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, među njima i Srbija
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 58 povezanih

Putin i Tramp sklopili tajni dogovor iza leđa Zelenskog? Ovih 5 tačaka će odrediti sudbinu Ukrajine
Mondo pre 13 minutajoš 54 povezane