Повезане вести
Немачка добила свог Илона Маска? Нови канцелар на озбиљну позицију ставио бизнисмена, ево ко је он
Мондо 21.05.2025
Да ли је Немачка добила свог Илона Маска? Немачки канцелар Фридрих Мерц основао је потпуно ново министарство с циљем да оно поједностави државни апарат и смањи бирократију. На то место именовао је једног бизнисмена. И сам је… »
Да ли је Немачка добила свог Илона Маска
РТС 21.05.2025
Немачки канцелар Фридрих Мерц основао је потпуно ново министарство с циљем да оно поједностави државни апарат и смањи бирократију. На то место именовао је једног бизнисмена. И сам је био помало изненађен када га је Мерц… »
Да ли је Немачка добила свог Илона Маска?
НИН 21.05.2025
Немачки канцелар Фридрих Мерц основао је потпуно ново министарство с циљем да оно поједностави државни апарат и смањи бирократију. На то место именовао је једног бизнисмена. И сам је био помало изненађен када га је нови… »
Немачка има свог Илона Маска? Бизнисмен изненада постављен на чело новог министарства
Нова 21.05.2025
Немачки канцелар Фридрих Мерц формирао је ново Министарство за дигитализацију и модернизацију државе, с циљем да поједностави администрацију и смањи бирократију. На чело тог ресора поставио је бизнисмена Карстена Вилдбергера… »
Да ли је Немачка добила свог Илона Маска?
Дојче веле 21.05.2025
Немачки канцелар Фридрих Мерц основао је потпуно ново министарство с циљем да оно поједностави државни апарат и смањи бирократију. На то место именовао је једног бизнисмена. И сам је био помало изненађен када га је нови… »
Вести дана »
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 37 повезаних
Невероватни редови за легализацију: "Блиц Бизнис" обишао Земун, грађани први дан похрлили да убележе некретнину (фото)
Блиц пре 1 сатјош 100 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 2 сатајош 43 повезане