Povezane vesti

Zaharova odgovorila evrobirokratama: Stavite i sebe u još jedan paket sankcija pa ga bacite u đubre

Zaharova odgovorila evrobirokratama: Stavite i sebe u još jedan paket sankcija pa ga bacite u đubre

Politika pre 24 dana
Beskorisne evrobirokrate treba da sabe sebe stave u još jedan paket sankcija i da ga baciti ga u đubre, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova novinarima na marginama Peterburškog međunarodnog pravnog foruma… »
Zaharova: Zvaničnici Evropske unije uzimaju novac građana da podstiču sukobe

Vesti online pre 24 dana
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da zvaničnici Evropske unije koriste novac građana “kako bi podsticali sukobe u Evropi, ali i za svoje lično zadovoljstvo”. – Mislim da bi beskorisni evrobirokrati EU… »

NIN pre 24 dana
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da zvaničnici Evropske unije koriste novac građana "kako bi podsticali sukobe u Evropi, ali i za svoje lično zadovoljstvo". "Mislim da bi beskorisni evrobirokrati Evropske… »
Zaharova iznela optužbe: Uzimaju novac iz džepova građana da bi podstakli sukobe

Zaharova iznela optužbe: Uzimaju novac iz džepova građana da bi podstakli sukobe

B92 pre 24 dana
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da zvaničnici Evropske unije koriste novac građana "kako bi podsticali sukobe u Evropi, ali i za svoje lično zadovoljstvo". "Mislim da bi beskorisni evrobirokrati EU… »
Zaharova raskrinkala Evropu kao nikada do SAD Ceo svet u šoku nakon ovih reči, evo gde ide sav novac građana

Zaharova raskrinkala Evropu kao nikada do SAD Ceo svet u šoku nakon ovih reči, evo gde ide sav novac građana

Alo pre 24 dana
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da zvaničnici Evropske unije koriste novac građana "kako bi podsticali sukobe u Evropi, ali i za svoje lično zadovoljstvo". "Mislim da bi beskorisni evrobirokrati EU… »

Politika pre 24 dana
MOSKVA – Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da zvaničnici Evropske unije koriste novac građana „kako bi podsticali sukobe u Evropi, ali i za svoje lično zadovoljstvo”. "Mislim da bi beskorisni evrobirokrati… »
Sankcije, sukobi, privilegije: Zaharova optužuje EU birokrate za licemerje

Sankcije, sukobi, privilegije: Zaharova optužuje EU birokrate za licemerje

Večernje novosti pre 24 dana
PORTPAROLKA Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da zvaničnici Evropske unije koriste novac građana "kako bi podsticali sukobe u Evropi, ali i za svoje lično zadovoljstvo". Foto: Profimedia - Mislim da bi beskorisni… »
„Neka se stave u neku kesu i bace u smeće“: Zaharova reagovala na EU sankcije Rusiji

„Neka se stave u neku kesu i bace u smeće“: Zaharova reagovala na EU sankcije Rusiji

Danas pre 24 dana
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova reagovala je danas na novi paket sankcija EU protiv Rusije. „Beskorisni evropski birokrati treba da se uključe u sledeći paket sankcija i bace ga u smeće“, izjavila je Zaharova, prenosi… »

Vesti dana »