Povezane vesti
Zaharova odgovorila evrobirokratama: Stavite i sebe u još jedan paket sankcija pa ga bacite u đubre
Politika pre 24 dana
Beskorisne evrobirokrate treba da sabe sebe stave u još jedan paket sankcija i da ga baciti ga u đubre, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova novinarima na marginama Peterburškog međunarodnog pravnog foruma… »
Zaharova: Zvaničnici Evropske unije uzimaju novac građana da podstiču sukobe
Vesti online pre 24 dana
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da zvaničnici Evropske unije koriste novac građana “kako bi podsticali sukobe u Evropi, ali i za svoje lično zadovoljstvo”. – Mislim da bi beskorisni evrobirokrati EU… »
NIN pre 24 dana
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da zvaničnici Evropske unije koriste novac građana "kako bi podsticali sukobe u Evropi, ali i za svoje lično zadovoljstvo". "Mislim da bi beskorisni evrobirokrati Evropske… »
Zaharova iznela optužbe: Uzimaju novac iz džepova građana da bi podstakli sukobe
B92 pre 24 dana
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da zvaničnici Evropske unije koriste novac građana "kako bi podsticali sukobe u Evropi, ali i za svoje lično zadovoljstvo". "Mislim da bi beskorisni evrobirokrati EU… »
Zaharova raskrinkala Evropu kao nikada do SAD Ceo svet u šoku nakon ovih reči, evo gde ide sav novac građana
Alo pre 24 dana
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da zvaničnici Evropske unije koriste novac građana "kako bi podsticali sukobe u Evropi, ali i za svoje lično zadovoljstvo". "Mislim da bi beskorisni evrobirokrati EU… »
Politika pre 24 dana
MOSKVA – Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da zvaničnici Evropske unije koriste novac građana „kako bi podsticali sukobe u Evropi, ali i za svoje lično zadovoljstvo”. "Mislim da bi beskorisni evrobirokrati… »
Sankcije, sukobi, privilegije: Zaharova optužuje EU birokrate za licemerje
Večernje novosti pre 24 dana
PORTPAROLKA Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da zvaničnici Evropske unije koriste novac građana "kako bi podsticali sukobe u Evropi, ali i za svoje lično zadovoljstvo". Foto: Profimedia - Mislim da bi beskorisni… »
„Neka se stave u neku kesu i bace u smeće“: Zaharova reagovala na EU sankcije Rusiji
Danas pre 24 dana
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova reagovala je danas na novi paket sankcija EU protiv Rusije. „Beskorisni evropski birokrati treba da se uključe u sledeći paket sankcija i bace ga u smeće“, izjavila je Zaharova, prenosi… »
Vesti dana »

Proglašen pobednik Fare 8! Kristijan oduvao Pecu u finalu: Glasovima publike odneo pobedu
Telegraf pre 3 satajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp na vojnoj paradi u Vašingtonu! Proslava 250 godina postojanja američke vojske - prisustvuje oko 200.000 ljudi, uz stroge mere bezbednosti (foto/video)
Kurir pre 31 minutajoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 5 satijoš 1 povezana