Povezane vesti
Picula: Vučić za podele traži krivce van Srbije
Insajder 21.05.2025
Tonino Picula, evroposlanik i izvestilac za Srbiju, izjavio je danas da izjave srpskog predsednika Aleksandra Vučića postaju sve bizarnije u potrazi za spoljnim krivcima dubokih podela u Srbiji. 'On sam vrši pritisak na pravosuđe jer traži hitno puštanje… »
Picula: Vučićeve izjave postaju sve bizarnije kako gubi vlast
Beta 21.05.2025
Tonino Picula, evroposlanik i izvestilac za Srbiju, izjavio je danas da izjave srpskog predsednika Aleksandra Vučića postaju sve bizarnije u potrazi za spoljnim krivcima dubokih podela u Srbiji. "On sam vrši pritisak na pravosuđe jer traži hitno puštanje… »
Danas 21.05.2025
Tonino Picula, evroposlanik i izvestilac za Srbiju, izjavio je danas da izjave srpskog predsednika Aleksandra Vučića postaju sve bizarnije u potrazi za spoljnim krivcima dubokih podela u Srbiji. „On sam vrši pritisak na pravosuđe jer traži hitno puštanje… »
Radio sto plus 21.05.2025
“On sam vrši pritisak na pravosuđe jer traži hitno puštanje iz pritvora nasilnika koji su ozbiljno povredili studentkinju u Novom Sadu”, napisao je Picula na tviteru (X). Picula je prethodno za zagrebački Večernji list izjavio da Vučić gubi vlast nad… »
Vesti dana »
Novosađani u martu imali platu veću od 140.000 dinara, barem prema statistici
Radio 021 pre 2 satajoš 30 povezanih
Klinički centar o tramvajskoj nesreći: Pregledan 21 pacijent, jedan zadržan na ortopediji
Beta pre 30 minutajoš 108 povezanih
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine u zapadnoj Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 34 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 3 satajoš 1 povezana
Iran seli uranijum u ovu zemlju: Doneta velemajstorska odluka Teherana - SAD se samouništile svojim zahtevom
Večernje novosti pre 30 minutajoš 31 povezana