Povezane vesti
Picula: Vučić za podele traži krivce van Srbije
Insajder 21.05.2025
Tonino Picula, evroposlanik i izvestilac za Srbiju, izjavio je danas da izjave srpskog predsednika Aleksandra Vučića postaju sve bizarnije u potrazi za spoljnim krivcima dubokih podela u Srbiji. 'On sam vrši pritisak na pravosuđe jer traži hitno puštanje… »
Picula: Vučićeve izjave postaju sve bizarnije kako gubi vlast
Beta 21.05.2025
Tonino Picula, evroposlanik i izvestilac za Srbiju, izjavio je danas da izjave srpskog predsednika Aleksandra Vučića postaju sve bizarnije u potrazi za spoljnim krivcima dubokih podela u Srbiji. "On sam vrši pritisak na pravosuđe jer traži hitno puštanje… »
Danas 21.05.2025
Tonino Picula, evroposlanik i izvestilac za Srbiju, izjavio je danas da izjave srpskog predsednika Aleksandra Vučića postaju sve bizarnije u potrazi za spoljnim krivcima dubokih podela u Srbiji. „On sam vrši pritisak na pravosuđe jer traži hitno puštanje… »
Radio sto plus 21.05.2025
“On sam vrši pritisak na pravosuđe jer traži hitno puštanje iz pritvora nasilnika koji su ozbiljno povredili studentkinju u Novom Sadu”, napisao je Picula na tviteru (X). Picula je prethodno za zagrebački Večernji list izjavio da Vučić gubi vlast nad… »
Vesti dana »

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih

U Kostolcu puštena u probni rad solarna elektrana „Petka“ Žedović Handanović: "Doći ćemo do 35.000 domaćinstava uz pomoć sunca i vetra u ovom kraju i šire"
Dnevnik pre 30 minutajoš 31 povezana

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 10 povezanih

Blokade u Srbiji: Studenti i policija ispred Novosadskog sajma, ukinut pritvor sedmorici Užičana
NIN pre 24 minutajoš 31 povezana