Povezane vesti
Picula: Vučić za podele traži krivce van Srbije
Insajder 21.05.2025
Tonino Picula, evroposlanik i izvestilac za Srbiju, izjavio je danas da izjave srpskog predsednika Aleksandra Vučića postaju sve bizarnije u potrazi za spoljnim krivcima dubokih podela u Srbiji. 'On sam vrši pritisak na pravosuđe jer traži hitno puštanje… »
Picula: Vučićeve izjave postaju sve bizarnije kako gubi vlast
Beta 21.05.2025
Tonino Picula, evroposlanik i izvestilac za Srbiju, izjavio je danas da izjave srpskog predsednika Aleksandra Vučića postaju sve bizarnije u potrazi za spoljnim krivcima dubokih podela u Srbiji. "On sam vrši pritisak na pravosuđe jer traži hitno puštanje… »
Radio sto plus 21.05.2025
“On sam vrši pritisak na pravosuđe jer traži hitno puštanje iz pritvora nasilnika koji su ozbiljno povredili studentkinju u Novom Sadu”, napisao je Picula na tviteru (X). Picula je prethodno za zagrebački Večernji list izjavio da Vučić gubi vlast nad… »
Danas 21.05.2025
Tonino Picula, evroposlanik i izvestilac za Srbiju, izjavio je danas da izjave srpskog predsednika Aleksandra Vučića postaju sve bizarnije u potrazi za spoljnim krivcima dubokih podela u Srbiji. „On sam vrši pritisak na pravosuđe jer traži hitno puštanje… »
Vesti dana »
Obradović: „Sad smo na liniji, svaka utakmica je odlučujuća“
Serbian News Media pre 45 minutajoš 50 povezanih
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 5 satijoš 29 povezanih
Čubrilo objavio novu prognozu: Vreme za Uskrs i dalje neizvesno - evo od čega zavisi
Nova pre 3 satajoš 35 povezanih