Povezane vesti
Veliki skandal potresao fudbal: Bivši igrač Arsenala uhvaćen u krijumčarenju droge
Nova 21.05.2025
Džej Emanuel-Tomas, nekadašnji napadač Arsenala, priznao je krivicu u slučaju krijumčarenja kanabisa vrednog više od 800.000 dolara, prenose britanski mediji. Ovaj incident dogodio se na aerodromu Stensed u Londonu, kada je Emanuel-Tomas pokušao da iz… »
Skandal u Engleskoj: Bivši fudbaler Arsenala priznao da je bio umešan u veliko krijumčarenje droge
Telegraf 21.05.2025
Nekadašnji napadač Arsenala, Džej Emanuel-Tomas priznao je krivicu u slučaju krijumčarenja kanabisa vrednog preko 800.000 dolara na aerodromu "Stensed" u Londonu iz Tajlanda, prenose britanski mediji. On je u trenutku hapšenja prošle godine bio deo… »
Vesti dana »
Tramp pohvalio sam sebe: Niko nikada nije učinio više za NATO od mene, "nijedna osoba, niti predsednik"
Euronews pre 27 minutajoš 27 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 22 minutajoš 35 povezanih
"Dobio sam potvrdu" Vučić najavio posetu Kini: Mnogo toga je pred nama!
Blic pre 1 satjoš 57 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 4 satijoš 6 povezanih
Uživo: Srbija protiv Crne Gore, Delfini su prvi u grupi i idu na Italijane ili Hrvate!
Sputnik pre 12 minutajoš 33 povezane