Povezane vesti
"Grabila me nogama i kljucala po glavi": Iskustvo Beograđanke koju je napala i povredila vrana u centru grada
Mondo 21.05.2025
Beograđanka je upozorila da vrane masovno napadaju ljude ispred Doma zdravlja Stari grad i u Gospodar Jevremovoj. U centru Beograda desilo se više napada vrana na prolaznike, a jedna devojka detaljno je opisala ovo zastrašujuće iskustvo. "Šetala sam od… »
Vrane napadaju ljude u samom centru Beograda – posebno budite pažljivi u ovoj ulici
Nova 21.05.2025
U centru Beograda desilo se više napada vrana na prolaznike, a jedna devojka detaljno je opisala ovo zastrašujuće iskustvo. „Šetala sam od Dositejeve ka Knezu i na ćošku Dositejeve i Simine grupa vrana kreću da urlaju. Krećem ka Skadarliji, dalje u… »
Vesti dana »

Neredi u više gradova Srbije, sukobi demonstranata i policije, demolirane prostorije SNS, studenti pozvali na protest
NIN pre 1 satjoš 123 povezane

Neredi u Srbiji: Policija pretukla momka u Valjevu, demolirane prostorije SNS
BBC News pre 32 minutajoš 42 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 19 povezanih

Otac pretučenog mladića iz Valjeva: Mog sina su tukli i u policijskoj stanici
Danas pre 6 satijoš 7 povezanih

Građevinska aktivnost u porastu: U junu izdato 2.402 dozvole, rast 2% u odnosu na prošlu godinu
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih