Povezane vesti

Visoki komesar UN-a posle posete Srbiji: Zapanjen sam polarizacijom društva

Visoki komesar UN-a posle posete Srbiji: Zapanjen sam polarizacijom društva

Insajder pre 27 dana
Visoki komesar Ujedinjenih nacija za ljudska prava Volker Turk izjavio je danas da je tokom dvodnevne posete Srbije bio "zapanjen" dubokom polarizacijom unutar društva i nedostatkom poverenja u državne institucije i političke aktere. Turk je, na… »
Komesar Turk posle dvodnevne posete Srbiji: Zapanjen polarizacijom društva i nepoverenjem u institucije

Komesar Turk posle dvodnevne posete Srbiji: Zapanjen polarizacijom društva i nepoverenjem u institucije

RTV pre 27 dana
BEOGRAD - Visoki komesar Ujedinjenih nacija za ljudska prava Volker Turk izjavio je danas da je tokom dvodnevne posete Srbije bio "zapanjen" dubokom polarizacijom unutar društva i nedostatkom poverenja u državne institucije i političke aktere. Turk je… »
Turk: Zapanjen sam dubokom polarizacijom društva u Srbiji

Turk: Zapanjen sam dubokom polarizacijom društva u Srbiji

NIN pre 27 dana
Visoki komesar Ujedinjenih nacija za ljudska prava Volker Turk izjavio je danas da je tokom dvodnevne posete Srbije bio "zapanjen" dubokom polarizacijom unutar društva i nedostatkom poverenja u državne institucije i političke aktere. Turk je, na… »
Visoki povjerenik UN-a Turk se nije sastao sa Vučićem, iako je to bilo najavljeno

Visoki povjerenik UN-a Turk se nije sastao sa Vučićem, iako je to bilo najavljeno

Al Jazeera pre 27 dana
Visoki povjerenik Ujedinjenih naroda za ljudska prava Volker Turk susreo se u Srbiji s državnim dužnosnicima, predstavnicima civilnog sektora, studentima i profesorima. Do njega su, kako kaže, stigli uznemirujuća izvještaji o nezakonitim korištenjima… »

Vesti dana »