Povezane vesti
"Preterala sam, svi ste bili u pravu!" Đina Džinović otvoreno o estetskim korekcijama, vratila se prirodnom izgledu, pa…
Kurir 21.05.2025
Ćerka Harisa Džinovića, mlada influenserka Đina, odgovarala je na pitanja svojih pratioca. Đini je stigao veliki broj pitanja, a svoje odgovore je delila javno. - Da li paziš na ishranu i šta jedeš? - glasilo je jedno pitanje. - Od juče sam na ishrani… »
"Sad tek vidim koliko sam preterala!" Iskreno priznanje Đine Džinović: Evo šta je korigovala na sebi
Telegraf 21.05.2025
Đina Džinović, ćerka Harisa Džinovića i Meline Galić, redovno deli detalje iz svog života na društvenim mrežama, a sada je iskreno odgovarala na pitanja svojih pratilaca. Na jedno od najčešćih pitanja, kako izgleda njena ishrana i da li pazi šta jede… »
Vesti dana »
Za sat i po vremena podeljeno više od 22.000 vaučera! Ministar Mali saopštio sjajnu vest: Veliko interesovanja građana nam govori da radimo pravu stvar
Kurir pre 7 minutajoš 37 povezanih
U Srbiji jutros najtoplije u Beogradu - 27 stepeni, u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i na Paliću 24
N1 Info pre 2 satajoš 34 povezane
Počela sednica Štaba za vanredne situacije, premijer apelovao na građane da smanje potrošnju električne energije narednih 10 dana!
Dnevnik pre 17 minutajoš 18 povezanih
Španska „nagazna mina“: Partizan dobio potencijalne rivale u plej-of rundi Lige konferencija
Danas pre 48 minutajoš 25 povezanih
AMSS: Na prelazima Preševo i Gostun putnička vozila čekaju 50 minuta na izlaz
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih