Povezane vesti
"Preterala sam, svi ste bili u pravu!" Đina Džinović otvoreno o estetskim korekcijama, vratila se prirodnom izgledu, pa…
Kurir pre 14 dana
Ćerka Harisa Džinovića, mlada influenserka Đina, odgovarala je na pitanja svojih pratioca. Đini je stigao veliki broj pitanja, a svoje odgovore je delila javno. - Da li paziš na ishranu i šta jedeš? - glasilo je jedno pitanje. - Od juče sam na… »
"Sad tek vidim koliko sam preterala!" Iskreno priznanje Đine Džinović: Evo šta je korigovala na sebi
Telegraf pre 13 dana
Đina Džinović, ćerka Harisa Džinovića i Meline Galić, redovno deli detalje iz svog života na društvenim mrežama, a sada je iskreno odgovarala na pitanja svojih pratilaca. Na jedno od najčešćih pitanja, kako izgleda njena ishrana i da li pazi… »
Vesti dana »

Danas u Srbiji kuvanje, živa skače na +35 Popaljeni alarmi zbog opasnog vremena, a ovde - vetar
Alo pre 33 minutajoš 2 povezane

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 3 minutajoš 2 povezane

Nastavljaju se međusobni napadi Rusije i Ukrajine, Kremlj: Neće biti skorijeg sastanka Putina, Trampa i Zelenskog
RTS pre 23 minutajoš 1 povezana

Na pomolu tektonski: Poremećaj?! Ukrajinci tražili od Rusije nešto što je za Putina nezamislivo i dali rok! Ovo je 5 ključnih uslova za susret veka
Blic pre 38 minutajoš 1 povezana

Južna Koreja dobila novog predsednika: Opozicioni kandidat osvojio 49,4 odsto glasova
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane