Povezane vesti
"Pola sata posle očeve sahrane stiže mi poruka od žene..." Šok ispovest našeg poznatog pevača: Prevarila me je sa...
Kurir pre 27 dana
Pevač Dejan Živić se na estradu probio duetskom pesmom "Srce balkansko" koju je otpevao sa Ćemom, a onda nestao sa scene i godinama živeo u inostranstvu. Dejan je svojevremeno u intervjuu za domaće medije pričao o privatnom životu i jednoj situaciji koja… »
Umrli mu majka i otac, žena mu nakon sahrane rekla da dođe po stvari! Potresna ispovest našeg pevača: "Prevarila me je sa..."…
Alo pre 26 dana
Dejan Živić postao je poznat nakon duetske pesme koju je snimio sa kolegom Ćemom. Pevač se nakon toga nije toliko pojavljivao u javnosti, a o njegovom privatnom životu malo se zna. Dejan je u intervjuu za domaće medije nedavno pričao o privatnom životu i… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Haos u Skupštini Novog Sada: Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 57 minutajoš 59 povezanih

Počela javna rasprava o nacrtu zakona o prometu drveta i drvnih proizvoda - cilj zaštita šuma
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
N1 Info pre 4 satijoš 31 povezana