Povezane vesti
"Ubiće mi sina zbog 4 kila pečenja!" Otac ranjenog mladića uplašen za život sina: Bojim se da se neće ovako završiti, samo da…
Kurir 21.05.2025
Nikola B. (24) izboden je u Stopanju, u blizini Kruševca 19. maja kasno uveče. Napadač je pobegao, a sada se oglasio njegov otac Saša koji tvrdi da je njegov sin povređen zbog četiri kilograma pečenja. Incident se dogodio u kasnim večernjim satima, a… »
"Hteli su da mi ubiju dete zbog 4 kg mesa": Oglasio se vlasnik pečenjare kod Kruševca čiji je sin izboden
Mondo 21.05.2025
Nikola B. je napadnut i izboden u Stopanji zbog sukoba u vezi sa mesom ukradenim iz porodične pečenjare. Nikola B. (24) izboden je u Stopanji, u blizini Kruševca 19. maja kasno uveče. Napadač je pobegao, a sada se za "Blic" oglasio njegov otac Saša koji… »
Vesti dana »

Ukinut pritvor sedmorici osumnjičenih za nasilje tokom protesta u Užicu
RTV pre 7 minutajoš 10 povezanih

"Zaposleni su došli na svoje radno mesto!" Oglasila se predsednica Akademije Visoke škole elektrotehnike koja je jutros probudila i izbacila studente u blokadi iz zgrade fakulteta
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih

Studenti i građani kod Sajma sprečavali održavanje ispita sa Pravnog fakulteta, okupljanje zakazano i za utorak (VIDEO)
Moj Novi Sad pre 57 minutajoš 31 povezana

Nemačka upozorila na virus hepatitisa A u zamrznutom voću iz Srbije
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 10 povezanih

Đedović Handanović: Srbija razmatra dve opcije za razvoj nuklearne energije
Beta pre 2 satajoš 31 povezana