Povezane vesti
Veliko priznanje bore santane! Otkrio šta je bilo između njega i Sanje Grujić, pa je totalno raskrinkao, nećete verovati kad…
Kurir 21.05.2025
Nedavno je došlo do žestoke svađe između Marka Stefanovića i Ene Čolić zbog optužbi da je Sanja Grujić bila sa Borom Santanom i Filipom Đukićem. - Nikakve orgije nisu bile. Ja sam bio s jednom devojkom, a Bora je tada bio sa Sanjom. To je bilo posle… »
"Bora je tada bio sa Sanjom Grujić, a ja..." Voditelj odlučio da raskrinka sve starlete, pa progovorio o bludnim i razvratnim…
Kurir 21.05.2025
Nedavno je došlo je do žestoke svađe između Marka Stefanovića i Ene Čolić zbog optužbi da je Sanja Grujić bila sa Borom Santanom i Filipom Đukićem. Tim povodom se oglasio voditelj i otkrio da nikada nije imao ništa sa Sanjom, kao da orgija nije bilo, a… »
Vesti dana »
Propast primirja u Zalivu: Trampovi napadi „uobičajeno poslovanje“ dok cene nafte divljaju
Nova ekonomija pre 47 minutajoš 33 povezane
"Oko za oko" Iran rastura SAD baze po Bliskom istoku - Jordan na brutalnom udaru
Večernje novosti pre 2 satajoš 40 povezanih
Špijunski skandal trese Italiju: Ruske diplomate moraju da napuste Rim u roku od tri dana
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih
Teheran na nogama, Vašingtonu poslata hitna poruka: Iran zapretio Americi zbog napada, Ormuski moreuz ključa
Večernje novosti pre 2 satajoš 60 povezanih