Повезане вести

Трамп приказао Рамафози наводни снимак о геноциду у Јужноафричкој Републици

Трамп приказао Рамафози наводни снимак о геноциду у Јужноафричкој Републици

НИН 22.05.2025
Амерички председник Доналд Трамп затражио је од особља Беле куће да током састанка са јужноафричким председником Сирилом Рамафозом пусте видео-снимке који наводно приказују ''геноцид'' над белачком популацијом Јужне Африке… »
Трамп покопао новинара Јадничак није знао шта га је снашло, хаос у Овалној соби, камера све снимила! (видео)

Трамп покопао новинара Јадничак није знао шта га је снашло, хаос у Овалној соби, камера све снимила! (видео)

Ало 22.05.2025
Амерички председник Доналд Трамп данас је бурно реаговао на питања новинара НБЦ Невса Питера Александера о луксузном авиону који катарска влада планира да поклони Сједињеним Америчким Државама, назвавши га „ужасним новинаром“ и… »
"Група старијих мушкараца се састала у Вашингтону и оговарају ме": Огласио се Рамафоса након скандала у Белој кући и одговорио…

"Група старијих мушкараца се састала у Вашингтону и оговарају ме": Огласио се Рамафоса након скандала у Белој кући и одговорио…

Блиц 21.05.2025
Председник Јужноафричке Републике Сирил Рамафоса доживео је данас врло непријатну ситуацију у Овалном кабинету када му је председник САД Доналд Трамп пустио видео-снимак на ком опозициони политичар Џулијус Малеме узвикује"Дубул… »
Трамп: "убијате белце"; Рамафоса: "лаж!" Скандал у Белој кући! Лидер САД напао председника Јужне Африке, пуштао му снимке…

Трамп: "убијате белце"; Рамафоса: "лаж!" Скандал у Белој кући! Лидер САД напао председника Јужне Африке, пуштао му снимке…

Блиц 21.05.2025
Доналд Трамп састао се са јужноафричким председником Сирилом Рамафосом у Белој кући. Рамафосу започео је билатералне разговоре са америчким председником, са фокусом на трговину и царине, али и на Трампов однос према белој… »
Јужноафрички председник позвао на обнову односа са САД, Трамп му приказао снимак наводног прогањања белих фармера

Јужноафрички председник позвао на обнову односа са САД, Трамп му приказао снимак наводног прогањања белих фармера

Данас 21.05.2025
Јужноафрички председник Сирил Рамафоса, седец́и поред Доналда Трампа у Белој куц́и, позвао је данас на „ресетовање“ билатералних односа који су веома напети од повратка америчког председника на власт. „Овде сам првенствено да… »

Вести дана »