Povezane vesti
Drama pred Rolan Garos! Jedan od najboljih tenisera sveta teško bolestan
Večernje novosti 22.05.2025
BLIŽI se start Rolan Garosa, a pod znakom pitanja je treći teniser sveta. FOTO: Tanjug/AP Naime, Aleksandar Zverev je završio takmičenje već u trećem kolu turnira u Hamburgu pošto je doživeo poraz od Aleksandra Milera - 6:3, 4:6, 7:6 (7:5). I to nije… »
Zverev: Povraćao sam 37 puta
Sport klub 22.05.2025
Da li je stvarno brojao ili je malo preuveličao brojku kako bi istakao lošu sreću, tek Aleksander Zverev je iznenađujući poraz u drugom meču serije 500 u Hamburgu, objasnio ovakvim rečima o problemima sa stomakom: – Povraćao sam 37 puta i imao… »
Zverev: Povraćao sam 37 puta
Sport klub 22.05.2025
Da li je stvarno brojao ili je malo preuveličao brojku kako bi istakao lošu sreću, tek Aleksander Zverev je iznenađujući poraz u drugom meču serije 500 u Hamburgu, objasnio ovakvim rečima o problemima sa stomakom: Pročitaj više… »
Vesti dana »

Napeto u SO Zaječar: Muškarci sa fantomkama ušli u zgradu koju obezbeđuje kordon žandarmerije
NIN pre 33 minutajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Nova pre 5 satijoš 8 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 29 minutajoš 21 povezana

Pljuskovi sa grmljavinom popodne očekuju ove delove Srbije: Na udaru će biti tri okruga
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih

Raketirana Sumska oblast, ima mrtvih i ranjenih; Rusija: Zauzeli smo naselje u regionu Dnjepropetrovska
RTS pre 34 minutajoš 19 povezanih