Povezane vesti
Drama pred Rolan Garos! Jedan od najboljih tenisera sveta teško bolestan
Večernje novosti 22.05.2025
BLIŽI se start Rolan Garosa, a pod znakom pitanja je treći teniser sveta. FOTO: Tanjug/AP Naime, Aleksandar Zverev je završio takmičenje već u trećem kolu turnira u Hamburgu pošto je doživeo poraz od Aleksandra Milera - 6:3, 4:6, 7:6 (7:5). I to nije… »
Zverev: Povraćao sam 37 puta
Sport klub 22.05.2025
Da li je stvarno brojao ili je malo preuveličao brojku kako bi istakao lošu sreću, tek Aleksander Zverev je iznenađujući poraz u drugom meču serije 500 u Hamburgu, objasnio ovakvim rečima o problemima sa stomakom: – Povraćao sam 37 puta i imao… »
Zverev: Povraćao sam 37 puta
Sport klub 22.05.2025
Da li je stvarno brojao ili je malo preuveličao brojku kako bi istakao lošu sreću, tek Aleksander Zverev je iznenađujući poraz u drugom meču serije 500 u Hamburgu, objasnio ovakvim rečima o problemima sa stomakom: Pročitaj više… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih

Aleksić (NPS): Dačić treba da se stidi svoje izjave o Nikolini Sinđelić
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih

Tramp ne znajući da je mikrofon uključen: Putin želi dogovor zbog mene koliko god to ludo zvučalo
Beta pre 27 minutajoš 318 povezanih

(BLOG) Protesti u više gradova: Pančevci pred zatvorom, podrška za Nikolinu širom Srbije
N1 Info pre 26 minutajoš 45 povezanih