Povezane vesti
Drama pred Rolan Garos! Jedan od najboljih tenisera sveta teško bolestan
Večernje novosti 22.05.2025
BLIŽI se start Rolan Garosa, a pod znakom pitanja je treći teniser sveta. FOTO: Tanjug/AP Naime, Aleksandar Zverev je završio takmičenje već u trećem kolu turnira u Hamburgu pošto je doživeo poraz od Aleksandra Milera - 6:3, 4:6, 7:6 (7:5). I to nije… »
Zverev: Povraćao sam 37 puta
Sport klub 22.05.2025
Da li je stvarno brojao ili je malo preuveličao brojku kako bi istakao lošu sreću, tek Aleksander Zverev je iznenađujući poraz u drugom meču serije 500 u Hamburgu, objasnio ovakvim rečima o problemima sa stomakom: – Povraćao sam 37 puta i imao… »
Zverev: Povraćao sam 37 puta
Sport klub 22.05.2025
Da li je stvarno brojao ili je malo preuveličao brojku kako bi istakao lošu sreću, tek Aleksander Zverev je iznenađujući poraz u drugom meču serije 500 u Hamburgu, objasnio ovakvim rečima o problemima sa stomakom: Pročitaj više… »
Vesti dana »

'Došao je i taj dan': Tramp odložio susret sa Putinom i uveo sankcije ruskim naftnim gigantima
BBC News pre 2 satajoš 30 povezanih

Kijev objavio da je Rusija predala 1.000 tela ukrajinskih vojnika
N1 Info pre 39 minutajoš 90 povezanih

Ministarka Lazarević: “Menjamo Uredbu o maržama, trgovci su “drsko kreativni”, nema govora o masovnom zatvaranju prodavnica”
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane

(Radarski snimak) Što smo uživali u toplom vremenu - uživali smo: Stiže potop, a sve počinje večeras u 8
Mondo pre 33 minutajoš 32 povezane

FDU ispraća studente u Novi Sad: Građani koji mogu da pomogunu, evo kako da uplate donacije
Danas pre 33 minutajoš 21 povezana