Povezane vesti

Deceniju i po kasnije - samo je rezultat ostao isti

Deceniju i po kasnije - samo je rezultat ostao isti

Sportske.net pre 13 dana
Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su stigli do pete uzastope duple krune pošto su drugu godini zaredom slavili protiv Vojvodine u finalu Kupa Srbije i na taj način kompletirali dva najznačajnija trofeja na domaćoj sceni. Mada je iz Novog Sada… »
Maksimović progovorio o budućnosti, želja mu je samo Zvezda!

Maksimović progovorio o budućnosti, želja mu je samo Zvezda!

Sportske.net pre 13 dana
Mladi fudbaler Crvene zvezde Andrija Maksimović kompletirao je debitantsku sezonu u dresu najtrofejnijeg kluba Srbije osvajanjem duple krune pošto je bio protagonista ubedljivog trijumfa svoga tima protiv Vojvodine u finalu Kupa Srbije u Zaječaru, a… »
Ovo zanima sve zvezdaše: Andrija Maksimović posle trofeja u Kupu progovorio o budućnosti

Ovo zanima sve zvezdaše: Andrija Maksimović posle trofeja u Kupu progovorio o budućnosti

Večernje novosti pre 13 dana
CRVENA zvezda osvojila je Kup Srbije, a jedan od najmlađih aktera finala bio je Andrija Maksimović koji nije mogao da sakrije sreću zbog trofeja. FOTO: FK Crvena zvezda On je na terenu u pobedi protiv Vojvodine (3:0) proveo 69 minuta. Pehar… »
Maksimović: Zvezda je moj klub, nadam se da ću ostati (VIDEO)

Sport klub pre 13 dana
Jedan od najboljih pojedinaca u Crvenoj zvezdi u finalnoj utakmici Kupa bio je i reprezentativac Srbije Andrija Maksimović. Pročitaj više… »

Sport klub pre 13 dana
Jedan od najboljih pojedinaca u Crvenoj zvezdi u finalnoj utakmici Kupa bio je i reprezentativac Srbije Andrija Maksimović. Veliku ulogu odigrao je Andrija Maksimović u pobedi Crvene zvezde protiv Vojvodine, kojim su beogradski crveno-beli stigli do… »
Crvena zvezda odbranila trofej

Crvena zvezda odbranila trofej

Politika pre 13 dana
I petu godinu zaredom „crveno-beli” su potvrdili klasu u domaćoj konkurenciji, do nove „duple krune” stigli golovima Duartea, Milsona i Kataija: Vojvodina – Crvena zvezda 0:3 (0:1). – Česti prekidi pokvarili finale, Novosađani bez Sičenjea… »

Vesti dana »