Povezane vesti

(Video) "idem kod psihijatra": Ema Radujko progovorila o karijeri i ucenama, a onda otkrila sve o ljubavi sa gudeljom

(Video) "idem kod psihijatra": Ema Radujko progovorila o karijeri i ucenama, a onda otkrila sve o ljubavi sa gudeljom

Blic pre 25 dana
Iako su se pojavile zajedničke fotografije, pevačica i dalje tvrdi da između nje i fudbalera nema ljubavi, ali u tu izjavu retko ko veruje. Ema Radujko je sa 15 godina počela da gradi svoj put u svetu šoubiza, najpre na društvenim mrežama, a potom i kao… »
"Ja sam brend, zvezda i imam svog psihoterapeuta" Ema Radujko iskreno o karijeri, zdravstvenom stanju i Gudelju: Družili smo…

"Ja sam brend, zvezda i imam svog psihoterapeuta" Ema Radujko iskreno o karijeri, zdravstvenom stanju i Gudelju: Družili smo…

Kurir pre 24 dana
Ema Radujko je sa 15 godina počela da gradi svoj put u svetu šoubiza, najpre na društvenim mrežama, a potom i kao pevačica. Danas kada se osvrne na svoje prve radove, posmatra ih sa osmehom i kako kaže nikad u životu ništa nije radila zbog klikbejta. -… »
Verila se Mina Kostić: Smuvala mlađeg, a sad sa 50 planira udaju i još dece

Verila se Mina Kostić: Smuvala mlađeg, a sad sa 50 planira udaju i još dece

Mondo pre 25 dana
Pevačica Mina Kostić otkrila je da je konaačno srećna u ljubavi, a pokazala je i verenički prsten. Popularna pevačica Mina Kostić svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, no sada je odlučila prvi put da progovori o svom partneru koji joj je… »
Verila se Mina Kostić: Pevačica (50) smuvala mlađeg, progovorila o svadbi: "Probudio je u meni sve ono što nije niko nikada"…

Verila se Mina Kostić: Pevačica (50) smuvala mlađeg, progovorila o svadbi: "Probudio je u meni sve ono što nije niko nikada"…

Blic pre 25 dana
Pevačica Mina Kostić otkrila je da je konaačno srećna u ljubavi, a pokazala je i verenički prsten. Mina je prvi put otvoreno govorila o novoj ljubavi i partneru kog krije od javnosti i otkrila da je sada našla čoveka svog života. - Za taj osmeh je neko… »

Vesti dana »

MUP: Pojačana kontrola vozača na alkohol i droge

MUP: Pojačana kontrola vozača na alkohol i droge

Glas Zaječara pre 36 minutajoš 15 povezanih
Napadač na poslanike u Minesoti predao se policiji

Napadač na poslanike u Minesoti predao se policiji

Beta pre 26 minutajoš 14 povezanih
Danas počinje raspust ali ne za sve osnovce

Danas počinje raspust ali ne za sve osnovce

Stav.life pre 31 minutajoš 13 povezanih