Повезане вести
(Видео) "идем код психијатра": Ема Радујко проговорила о каријери и уценама, а онда открила све о љубави са гудељом
Блиц 22.05.2025
Иако су се појавиле заједничке фотографије, певачица и даље тврди да између ње и фудбалера нема љубави, али у ту изјаву ретко ко верује. Ема Радујко је са 15 година почела да гради свој пут у свету шоубиза, најпре на… »
"Ја сам бренд, звезда и имам свог психотерапеута" Ема Радујко искрено о каријери, здравственом стању и Гудељу: Дружили смо…
Курир 22.05.2025
Ема Радујко је са 15 година почела да гради свој пут у свету шоубиза, најпре на друштвеним мрежама, а потом и као певачица. Данас када се осврне на своје прве радове, посматра их са осмехом и како каже никад у животу ништа није… »
Верила се Мина Костић: Смувала млађег, а сад са 50 планира удају и још деце
Мондо 22.05.2025
Певачица Мина Костић открила је да је конаачно срећна у љубави, а показала је и веренички прстен. Популарна певачица Мина Костић свој приватни живот држи далеко од очију јавности, но сада је одлучила први пут да проговори о свом… »
Верила се Мина Костић: Певачица (50) смувала млађег, проговорила о свадби: "Пробудио је у мени све оно што није нико никада"…
Блиц 21.05.2025
Певачица Мина Костић открила је да је конаачно срећна у љубави, а показала је и веренички прстен. Мина је први пут отворено говорила о новој љубави и партнеру ког крије од јавности и открила да је сада нашла човека свог живота… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Недељник пре 18 минутајош 29 повезаних
Никезић (ССП): Проблем НИС-а још није решен као доказ Вучићеве неодговорне енергетске политике
Недељник пре 1 сатјош 37 повезаних
"Систем у једном тренутку послао упозорење": Софронијевић о интересовању за легализацију, стигло више од 7.000 пријава
НИН пре 18 минутајош 100 повезаних