Povezane vesti
(Video) "idem kod psihijatra": Ema Radujko progovorila o karijeri i ucenama, a onda otkrila sve o ljubavi sa gudeljom
Blic pre 25 dana
Iako su se pojavile zajedničke fotografije, pevačica i dalje tvrdi da između nje i fudbalera nema ljubavi, ali u tu izjavu retko ko veruje. Ema Radujko je sa 15 godina počela da gradi svoj put u svetu šoubiza, najpre na društvenim mrežama, a potom i kao… »
"Ja sam brend, zvezda i imam svog psihoterapeuta" Ema Radujko iskreno o karijeri, zdravstvenom stanju i Gudelju: Družili smo…
Kurir pre 24 dana
Ema Radujko je sa 15 godina počela da gradi svoj put u svetu šoubiza, najpre na društvenim mrežama, a potom i kao pevačica. Danas kada se osvrne na svoje prve radove, posmatra ih sa osmehom i kako kaže nikad u životu ništa nije radila zbog klikbejta. -… »
Verila se Mina Kostić: Smuvala mlađeg, a sad sa 50 planira udaju i još dece
Mondo pre 25 dana
Pevačica Mina Kostić otkrila je da je konaačno srećna u ljubavi, a pokazala je i verenički prsten. Popularna pevačica Mina Kostić svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, no sada je odlučila prvi put da progovori o svom partneru koji joj je… »
Verila se Mina Kostić: Pevačica (50) smuvala mlađeg, progovorila o svadbi: "Probudio je u meni sve ono što nije niko nikada"…
Blic pre 25 dana
Pevačica Mina Kostić otkrila je da je konaačno srećna u ljubavi, a pokazala je i verenički prsten. Mina je prvi put otvoreno govorila o novoj ljubavi i partneru kog krije od javnosti i otkrila da je sada našla čoveka svog života. - Za taj osmeh je neko… »
Vesti dana »

Poslanici Skupštine Srbije nastavili raspravu o amandmanima na medijske zakone
RTV pre 11 minutajoš 16 povezanih

Stručnjak: Ključno pitanje ostaje gde Iran čuva visoko obogaćeni uranijum
N1 Info pre 51 minutajoš 35 povezanih