Povezane vesti

Vlahović uvučen u skandal: Pozajmio saigraču 100.000 za kockarske dugove

Vlahović uvučen u skandal: Pozajmio saigraču 100.000 za kockarske dugove

Nova 22.05.2025
Dušan Vlahović, srpski fudbalski reprezentativac i zvezda Juventusa, našao se u centru pažnje italijanskih medija – ali ne zbog igara na terenu. Kako se navodi, Vlahović je dao 100.000 evra tadašnjem saigraču Nikoli Fađoliju, kako bi ovaj isplatio… »
Vlahović dao 100.000 evra saigraču da izmiri kockarske dugove

Vlahović dao 100.000 evra saigraču da izmiri kockarske dugove

Dnevnik 22.05.2025
Dušan Vlahović, srpski reprezentativac, dao je 100.000 evra tadašnjem saigraču iz Juventusa Nikoli Fađoliju da izmiri kockarske dugove. Fađoli je jedan od dvojice tadašnjih igrača Juventusa koji su suspendovani zbog učešća u igrama na sreću na… »
Vlahović dao 100.000 saigraču za vađenje iz kockarskih dugova

Sport klub 22.05.2025
Dušan Vlahović, srpski reprezentativac, dao je 100.000 evra tadašnjem saigraču iz Juventusa Nikoli Fađoliju da izmiri kockarske dugove. Fađoli je jedan od dvojice tadašnjih igrača Juventusa koji su suspendovani zbog učešća u igrama na sreću na… »

Sport klub 22.05.2025
Dušan Vlahović, srpski reprezentativac, dao je 100.000 evra tadašnjem saigraču iz Juventusa Nikoli Fađoliju da izmiri kockarske dugove. Pročitaj više… »
Čovek velikog srca: Dušan Vlahović uplatio 100.000 evra

Čovek velikog srca: Dušan Vlahović uplatio 100.000 evra

Hello 22.05.2025
Poznato je koliko je Dušan Vlahović čovek velikog srca, spreman da pomogne u skoro svakoj situaciji. Ovog puta, pišu italijanski mediji, rešio je da 100.000 evra da jednom od svojih velikih prijatelja i saigrača. Naime, Dušan je uplatio 100.000 evra… »
"Lagao sam da mi treba novac za sat" Potresna ispovest fudbalera kojem je Vlahović pozajmio 100.000 evra: Nabavi pare inače ti…

"Lagao sam da mi treba novac za sat" Potresna ispovest fudbalera kojem je Vlahović pozajmio 100.000 evra: Nabavi pare inače ti…

Kurir 22.05.2025
Fudbaler Juventusa na pozajmici u Fjorentini Nikolo Fađoli (24) koji je umešan u aferu onlajn klađenja otkrio je policiji razlog zašto se upustio u kriminalne radnje. Da podsetimo, velika kladioničarska afera potresa italijanski fudbal, a u nedozvoljeno… »
Srbin ga vadio iz "kanala"! Dušan Vlahović uplatio saigraču 100.000 evra da vrati kockarske dugove

Srbin ga vadio iz "kanala"! Dušan Vlahović uplatio saigraču 100.000 evra da vrati kockarske dugove

Večernje novosti 22.05.2025
ITALIJA i dalje bruji o skandalu sa nameštanjem! Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO Nakon što su Nikolo Fađoli i Sandro Tonali suspendovani zbog učestvovanja u nezakonitim igrama na sreću, slučaj dobija novi zaplet – i to uz pomen Dušana Vlahovića! Kako… »
"Vlahović mi je pozajmio 100.000 evra": Srbin izvlačio saigrača, hteli da mu lome noge zbog dugova

"Vlahović mi je pozajmio 100.000 evra": Srbin izvlačio saigrača, hteli da mu lome noge zbog dugova

Mondo 22.05.2025
Fudbaler koji se kockao Nikolo Fađoli na saslušanju ispričao kako je molio saigrače da mu pomognu i pozajme novac jer je bio u velikim dugovima. Pomogao mu je Dušan Vlahović. Više italijanskih fudbalera bilo je pod istragom zbog toga što se putem… »

Vesti dana »