Povezane vesti
„Protiv privatizacije Pionirskog parka“: Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja ispred policijske stanice u Majke…
Nova 22.05.2025
Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja ispred policijske stanice u Majke Jevrosime jer nadležni organi građanima ne omogućavaju pristup Pionirskom parku. "Mi smo protiv privatizacije parka", poručio je Relja Dereta ispred zbora. Pre dva… »
Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja
Novi magazin 22.05.2025
Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja ispred policijske stanice u Majke Jevrosime jer nadležni organi građanima ne omogućavaju pristup Pionirskom parku. "Mi smo protiv privatizacije parka", poručio je Relja Dereta ispred zbora. Pre dva… »
"Protiv privatizacije Pionirskog parka": Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja
N1 Info 22.05.2025
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Beta pre 33 minutajoš 24 povezane
Danas počinje velika akcija policije, trajaće dve nedelje, MUP objavio saopštenje
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih
Policija: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo dostavljača (19) u Drnišu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 9 povezanih
Forum sudija Srbije: Etički kodeks mora da prepozna pravo sudija na slobodu izražavanja
Insajder pre 8 minutajoš 5 povezanih