Povezane vesti
„Protiv privatizacije Pionirskog parka“: Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja ispred policijske stanice u Majke…
Nova 22.05.2025
Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja ispred policijske stanice u Majke Jevrosime jer nadležni organi građanima ne omogućavaju pristup Pionirskom parku. "Mi smo protiv privatizacije parka", poručio je Relja Dereta ispred zbora. Pre dva… »
Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja
Novi magazin 22.05.2025
Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja ispred policijske stanice u Majke Jevrosime jer nadležni organi građanima ne omogućavaju pristup Pionirskom parku. "Mi smo protiv privatizacije parka", poručio je Relja Dereta ispred zbora. Pre dva… »
"Protiv privatizacije Pionirskog parka": Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja
N1 Info 22.05.2025
Vesti dana »
Požari širom Srbije: Lokalizovan požar na Bovanskom jezeru, teška borba u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 23 povezane
"Umesto 6.000 - maksimalno 1.700 dinara": Đerlek kaže da će pacijenti uštedeti na nekim lekovima
N1 Info pre 3 satajoš 25 povezanih
NUNS: Momentalno identifikovati i kazniti osobe koje prete Biljani Stepanović, Marku Vidojkoviću i Nenadu Kulačinu
Glas Šumadije pre 1 satjoš 19 povezanih