Povezane vesti
„Protiv privatizacije Pionirskog parka“: Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja ispred policijske stanice u Majke…
Nova 22.05.2025
Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja ispred policijske stanice u Majke Jevrosime jer nadležni organi građanima ne omogućavaju pristup Pionirskom parku. "Mi smo protiv privatizacije parka", poručio je Relja Dereta ispred zbora. Pre dva… »
Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja
Novi magazin 22.05.2025
Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja ispred policijske stanice u Majke Jevrosime jer nadležni organi građanima ne omogućavaju pristup Pionirskom parku. "Mi smo protiv privatizacije parka", poručio je Relja Dereta ispred zbora. Pre dva… »
"Protiv privatizacije Pionirskog parka": Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja
N1 Info 22.05.2025
Vesti dana »
(Video) "Bombardovaćemo ih do smrti": Amerika i Iran razmenili žestoke udare, zemlje zatvaraju vazdušni prostor
Mondo pre 53 minutajoš 26 povezanih
Prikrivanje pucnjave u restoranu na Autokomandi: Uhapšen i zamenik komandanta Interventne jedinice za kojim se tragalo
Newsmax Balkans pre 13 minutajoš 17 povezanih
Vembanjama na ivici suspenzije - udario Taunsa laktom u glavu VIDEO
B92 pre 13 minutajoš 20 povezanih