Povezane vesti
„Protiv privatizacije Pionirskog parka“: Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja ispred policijske stanice u Majke…
Nova 22.05.2025
Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja ispred policijske stanice u Majke Jevrosime jer nadležni organi građanima ne omogućavaju pristup Pionirskom parku. "Mi smo protiv privatizacije parka", poručio je Relja Dereta ispred zbora. Pre dva… »
Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja
Novi magazin 22.05.2025
Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja ispred policijske stanice u Majke Jevrosime jer nadležni organi građanima ne omogućavaju pristup Pionirskom parku. "Mi smo protiv privatizacije parka", poručio je Relja Dereta ispred zbora. Pre dva… »
"Protiv privatizacije Pionirskog parka": Zbor građana Stari grad poziva na protest 27. maja
N1 Info 22.05.2025
Vesti dana »
Ukinut pritvor Velelinu Miliću, bivšem načelniku beogradske policije
RINA pre 33 minutajoš 43 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Serbian News Media pre 2 satajoš 28 povezanih
Rat u Ukrajini: U masovnom ruskom napadu na Kijev najmanje 16 poginulih, Ukrajinci pogodili najveću rafineriju u Rusiji
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 53 povezane
(Mapa) Niz dana sa pljuskovima, a onda stiže i hladni front. Vremenska prognoza za vikend vam se tek neće dopasti, ali ima jedna dobra vest.
Blic pre 22 minutajoš 37 povezanih