Povezane vesti

Slavlje u domu Danice Maksimović: Glumica puca od ponosa, sin joj je doneo najveću radost! Evo zašto je danas bitan dan za…

Slavlje u domu Danice Maksimović: Glumica puca od ponosa, sin joj je doneo najveću radost! Evo zašto je danas bitan dan za…

Blic pre 10 dana
Glumica Danica Maksimović puca od ponosa, a razlog za ovakva osećanja doneo joj je sin. Danica Maksimović nije krila koliko je ponosna na svog naslednika, sina Miloša Lolića koji danas slavi rođendan. Tom prilikom se oglasila glumica na Instagramu… »
Zbog njega je Danica Maksimović danas najsrećnija: Volim te, ponosu moj!

Zbog njega je Danica Maksimović danas najsrećnija: Volim te, ponosu moj!

Hello pre 9 dana
Sin Danice Maksimović, Miloš Lolić, njena je najveća sreća i ponos. Jedinac priznate umetnice nije krenuo stopama majke, ali je ostao u branši. Završio je FDU i postao jedan od najcenjenijih pozorišnih reditelja. Milan, koji je rođen pre 46… »
Slavlje u domu Danice Maksimović! Sin je učinio najsrećnijom, a glumica mu se dirljivo obratila: "Ponosu moj"

Slavlje u domu Danice Maksimović! Sin je učinio najsrećnijom, a glumica mu se dirljivo obratila: "Ponosu moj"

Telegraf pre 9 dana
Glumica Danica Maksimović puca od ponosa, a razlog za to je njen sin Miloš Lolić, istaknuti reditelj koji danas slavi rođendan. Tim povodom, slavna umetnica oglasila se na svom Instagram profilu i uputila emotivnu poruku svom nasledniku. - Gledam… »
Gledam tvoju radost: Danici Maksimović svi čestitaju, ovo je najveća sreća

Gledam tvoju radost: Danici Maksimović svi čestitaju, ovo je najveća sreća

Story pre 9 dana
Sin Danice Maksimović, kojeg je dobila iz braka sa rediteljem Todetom Lolićem uspešan je pozorišni reditelj koji sve više osvaja evropske scene. Miloš Lolić danas je jedan od najcenjenijih mladih umetnika u oblasti režije i kako je i sama glumica… »

Vesti dana »