Povezane vesti
“Želim umreti, žao mi je ljudi koji me ne puštaju da odem”: Ispovest Vedrane Rudan o borbi sa rakom
City magazine 22.05.2025
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan u svojoj novoj kolumni otkrila je detalje borbe sa rakom žučnih kanala. Naime, Rudan na svom blogu detaljno opisuje sve izazove sa kakvima se susreću ljudi koji se bore sa rakom. U svojoj poslednjoj kolumni pod nazivom… »
“Želim umreti, žao mi je ljudi koji me ne puštaju da odem”: Ispovest Vedrane Rudan o borbi sa rakom
City magazine 22.05.2025
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan u svojoj novoj kolumni otkrila je detalje borbe sa rakom žučnih kanala. Naime, Rudan na svom blogu detaljno opisuje sve izazove sa kakvima se susreću ljudi koji se bore sa rakom. U svojoj poslednjoj kolumni pod nazivom… »
Vesti dana »
Vanredna sednica Skupštine o nepoverenju Vladi Srbije – Aleksić obrazložio predlog, obratio se Macut
RTS pre 59 minutajoš 95 povezanih
Diplomatske tenzije: Iran optužuje Ukrajinu, Huti preuzeli napad na Saudijsku Arabiju
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 44 povezane
Stručnjaci upozoravaju na fenomen bez presedana koji može da pogorša posledice požara: Šta su pirokumulonimbusi i hoće li se pojaviti u Francuskoj?
Danas pre 2 satajoš 29 povezanih
Petoro planinara iz Bosne i Hercegovine poginulo na Elbrusu, najvišem vrhu Evrope
BBC News pre 6 satijoš 29 povezanih