Povezane vesti
“Želim umreti, žao mi je ljudi koji me ne puštaju da odem”: Ispovest Vedrane Rudan o borbi sa rakom
City magazine 22.05.2025
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan u svojoj novoj kolumni otkrila je detalje borbe sa rakom žučnih kanala. Naime, Rudan na svom blogu detaljno opisuje sve izazove sa kakvima se susreću ljudi koji se bore sa rakom. U svojoj poslednjoj kolumni pod nazivom… »
“Želim umreti, žao mi je ljudi koji me ne puštaju da odem”: Ispovest Vedrane Rudan o borbi sa rakom
City magazine 22.05.2025
Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan u svojoj novoj kolumni otkrila je detalje borbe sa rakom žučnih kanala. Naime, Rudan na svom blogu detaljno opisuje sve izazove sa kakvima se susreću ljudi koji se bore sa rakom. U svojoj poslednjoj kolumni pod nazivom… »
Vesti dana »
NIS podneo OFAK-u zahtev za novu licencu za rad i posle 16. juna, Handanović razgovarala sa otpravnikom poslova ambasade SAD
RTV pre 48 minutajoš 35 povezanih
Nastavljeno suđenje u slučaju "Generalštab": Sekretarka Ministarstva kulture odbacila optužbe
NIN pre 1 satjoš 31 povezana
Amerika razmatra napade na iranske elektrane i mostove! Evo šta je Tramp upravo izjavio (video)
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih
Ukmto: Dva člana posade nestala nakon požara na tankeru kod Omana
Euronews pre 2 satajoš 36 povezanih