Povezane vesti
Tamara Kalinić prvi put progovorila o trenutku kada je umalo poginula: "Ušla sam u kuću, a sekund kasnije bačena je bomba"
Kurir 22.05.2025
Tamara Kalinić jedna je od naših najpoznatijih i najuspešnijih influenserki. Svoju karijeru gradila je vrednim radom, uz mnogo odricanja, a kao nagradu dobila je svetsku slavu i mogućnost da sarađuje sa svim onim brendovima o kojima je nekada mogla samo… »
Za dlaku izbegla smrt! Tamara Kalinić prvi put o potresnim detaljima iz detinjstva: "To mi je spasilo život!"
Telegraf 22.05.2025
Tamara Kalinić, jedna od najpoznatijih srpskih influenserki i modna ikona u inostranstvu, otvorila je dušu i prvi put podelila potresnu priču iz svog detinjstva. U jeku bombardovanja Beograda 1999. godine, kada je imala samo deset godina, Tamara je… »
Sekunde su je delile od smrti: Tamara Kalinić prvi put o najvećoj traumi: "Mislila sam da ovo nikada neću javno reći"
Blic 22.05.2025
Tamara Kalinić najpoznatija je srpska influenserka koja je ostvarila veliki uspeh u inostranstvu gde živi i važi za modnu ikonu. Tamara Kalinić je odrasla u Srbiji, a sada je prvi put progovorila o velikoj traumi iz detinjstva kada je umalo umrla tokom… »
Tamara Kalinić prvi put o trenutku kada je umalo poginula: Ušla je u kuću, a sekund kasnije bačena je bomba
Mondo 22.05.2025
Najpoznatija srpska influenserka Tamara Kalinić prvi put je progovorila o nemiloj situaciji iz detinjstva koja se odigrala tokom nato bombardovanja. Tamara Kalinić jedna je od naših najpoznatijih i najuspešnijih influenserki. Svoju karijeru gradila je… »
Vesti dana »
Đokić: Novi Sastav REM-a problematičan, nisam ni očekivala da će vlast dozvoliti da se kreira nezavisni REM
Mašina pre 1 satjoš 75 povezanih
I učenici dve niške gimnazije bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Danas pre 11 satijoš 113 povezane
Studenti pozvali na protest ispred Niš TV zbog večerašnjeg nastupa ministra prosvete
Novi magazin pre 31 minutajoš 21 povezana
Tuhel biranim rečima o Srbiji: „Oni su snažni, patriotski nastrojeni“
Nova pre 3 satajoš 42 povezane
Antonijević potvrdio da je kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
RTS pre 1 satjoš 17 povezanih