Povezane vesti
Tamara Kalinić prvi put progovorila o trenutku kada je umalo poginula: "Ušla sam u kuću, a sekund kasnije bačena je bomba"
Kurir pre 27 dana
Tamara Kalinić jedna je od naših najpoznatijih i najuspešnijih influenserki. Svoju karijeru gradila je vrednim radom, uz mnogo odricanja, a kao nagradu dobila je svetsku slavu i mogućnost da sarađuje sa svim onim brendovima o kojima je nekada mogla samo… »
Za dlaku izbegla smrt! Tamara Kalinić prvi put o potresnim detaljima iz detinjstva: "To mi je spasilo život!"
Telegraf pre 27 dana
Tamara Kalinić, jedna od najpoznatijih srpskih influenserki i modna ikona u inostranstvu, otvorila je dušu i prvi put podelila potresnu priču iz svog detinjstva. U jeku bombardovanja Beograda 1999. godine, kada je imala samo deset godina, Tamara je… »
Sekunde su je delile od smrti: Tamara Kalinić prvi put o najvećoj traumi: "Mislila sam da ovo nikada neću javno reći"
Blic pre 27 dana
Tamara Kalinić najpoznatija je srpska influenserka koja je ostvarila veliki uspeh u inostranstvu gde živi i važi za modnu ikonu. Tamara Kalinić je odrasla u Srbiji, a sada je prvi put progovorila o velikoj traumi iz detinjstva kada je umalo umrla tokom… »
Tamara Kalinić prvi put o trenutku kada je umalo poginula: Ušla je u kuću, a sekund kasnije bačena je bomba
Mondo pre 28 dana
Najpoznatija srpska influenserka Tamara Kalinić prvi put je progovorila o nemiloj situaciji iz detinjstva koja se odigrala tokom nato bombardovanja. Tamara Kalinić jedna je od naših najpoznatijih i najuspešnijih influenserki. Svoju karijeru gradila je… »
Vesti dana »

Sunčano i veoma toplo, temperatura do 34: Pljuskovi sa grmljavinom posle podne očekuju ove delove Srbije
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih