Povezane vesti
„Zašto sam glasao za onlajn nastavu…“
Nedeljnik 22.05.2025
Nakon što je Univerzitet u Beogradu predstavio studentima dokument u kom se predlaže rešenje za izlazak iz krize, studentski plenumi na nekim fakultetima su predloge odbili. a profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Branislav Boričić je rekao da se to… »
Profesor Boričić: Razumem da se studenti osećaju izdanima, ali blokade fakulteta više nisu održive
Blic 22.05.2025
Univerzitet u Beogradu usaglasio je i predstavio studentima dokument u kom se predlaže rešenje za izlazak iz krize. "Sama inicijativa je tako i naslovljena - Za spas Univerziteta, tako da ga ja vidim kao dokument koji poziva na razgovor i razumevanje"… »
Profesor Boričić: Razumem da se studenti osećaju izdanima, ali blokade fakulteta više nisu održive
N1 Info 22.05.2025
Univerzitet u Beogradu usaglasio je i predstavio studentima dokument u kom se predlaže rešenje za izlazak iz krize. "Sama inicijativa je tako i naslovljena - Za spas Univerziteta, tako da ga ja vidim kao dokument koji poziva na razgovor i razumevanje"… »
Univerzitet ponudio rešenje: Nastava uz blokade, odluka sada na studentima (VIDEO)
Insajder 22.05.2025
Posle šest meseci blokada fakulteta, izvesno je da profesori, dekani i rektor trpe velike pritiske da se obezbedi nastavak rada. Univerzitet u Beogradu izneo je predlog rešenja za izlazak iz krize, koji bi podrazumevao nadoknadu nastave, ali i nastavak… »
Jović: Predlog Univerziteta ne doprinosi rešenju; Prijemni ispiti će se teško održati pre sredine jula
RTV 22.05.2025
BEOGRAD - Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je danas da predlog za izlazak iz krize koji su predstavili Rektorski kolegijum i dekani Univerziteta u Beogradu deluje kao politički pamflet, a ne kao nešto što treba da… »
Prijemni ispiti teško pre sredine jula, objašnjava pomoćnik ministra prosvete
Insajder 22.05.2025
Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je danas da u ovom trenutku nije moguća uobičajena dinamika upisa na fakultete prema kojoj prijave maturanata počinju krajem juna, a prijemni ispiti i sam upis početkom jula. 'Ako… »
Pomoćnik ministra prosvete: Prijemni ispiti će se teško održati pre sredine ili druge polovine jula
NIN 22.05.2025
Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je danas da u ovom trenutku nije moguća uobičajena dinamika upisa na fakultete prema kojoj prijave svršenih srednjoškolaca počinju krajem juna, a prijemni ispiti i sam upis… »
Jović: Prijemni ispiti će se teško održati pre sredine ili druge polovine jula
Euronews 22.05.2025
Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je danas da u ovom trenutku nije moguća uobičajena dinamika upisa na fakultete prema kojoj prijave svršenih srednjoškolaca počinju krajem juna, a prijemni ispiti i sam upis… »
"Teško da će biti upisa pre jula" Jović o prijemnim ispitima: Promenjena uobičajena dinamika
Alo 22.05.2025
Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je danas da u ovom trenutku nije moguća uobičajena dinamika upisa na fakultete prema kojoj prijave svršenih srednjoškolaca počinju krajem juna a prijemni ispiti i sam upis početkom… »
Profesor Baucal: Solidarnost nastavnika i studenata na Univerzitetu u Beogradu nije upitna
Danas 21.05.2025
Profesor Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Aleksandar Baucal izjavio je danas da solidarnost nastavnika i studenata na Univerzitetu u Beogradu i dalje nije upitna. To je kazao za N1, govorećo o dokumentu koji je Univerzitet u Beogradu… »
Vesti dana »
"Seuta nije na prodaju": Protest u Madridu protiv španske vlade zbog migranata u enklavi
Kurir pre 3 satajoš 1 povezana
Predsednik Mančester sitija: Klub će dokazati da nije kriv za kršenje finansijskih pravila
Danas pre 9 satijoš 2 povezane