Povezane vesti

„Zašto sam glasao za onlajn nastavu…“

„Zašto sam glasao za onlajn nastavu…“

Nedeljnik pre 28 dana
Nakon što je Univerzitet u Beogradu predstavio studentima dokument u kom se predlaže rešenje za izlazak iz krize, studentski plenumi na nekim fakultetima su predloge odbili. a profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Branislav Boričić je rekao da se to… »
Profesor Boričić: Razumem da se studenti osećaju izdanima, ali blokade fakulteta više nisu održive

Profesor Boričić: Razumem da se studenti osećaju izdanima, ali blokade fakulteta više nisu održive

Blic pre 27 dana
Univerzitet u Beogradu usaglasio je i predstavio studentima dokument u kom se predlaže rešenje za izlazak iz krize. "Sama inicijativa je tako i naslovljena - Za spas Univerziteta, tako da ga ja vidim kao dokument koji poziva na razgovor i razumevanje"… »

Blic pre 27 dana
Univerzitet u Beogradu usaglasio je i predstavio studentima dokument u kom se predlaže rešenje za izlazak iz krize. "Sama inicijativa je tako i naslovljena - Za spas Univerziteta, tako da ga ja vidim kao dokument koji poziva na razgovor i razumevanje"… »
Univerzitet ponudio rešenje: Nastava uz blokade, odluka sada na studentima (VIDEO)

Univerzitet ponudio rešenje: Nastava uz blokade, odluka sada na studentima (VIDEO)

Insajder pre 27 dana
Posle šest meseci blokada fakulteta, izvesno je da profesori, dekani i rektor trpe velike pritiske da se obezbedi nastavak rada. Univerzitet u Beogradu izneo je predlog rešenja za izlazak iz krize, koji bi podrazumevao nadoknadu nastave, ali i nastavak… »

N1 Info pre 27 dana
Sada je sve jasno: Upisi na fakultete tek krajem ovog meseca

Sada je sve jasno: Upisi na fakultete tek krajem ovog meseca

B92 pre 27 dana
Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović kaže da nije moguća uobičajena dinamika upisa na fakultete prema kojoj prijavljivanje svršenih srednjoškolaca počinje krajem juna. "Ako želimo da svi imaju ravnopravne uslove za upis, da… »
Prijemni ispiti će se teško održati pre jula

Prijemni ispiti će se teško održati pre jula

Politika pre 27 dana
Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je danas da u ovom trenutku nije moguća uobičajena dinamika upisa na fakultete prema kojoj prijave svršenih srednjoškolaca počinju krajem juna a prijemni ispiti i sam upis početkom… »
Jović: Predlog Univerziteta ne doprinosi rešenju; Prijemni ispiti će se teško održati pre sredine jula

Jović: Predlog Univerziteta ne doprinosi rešenju; Prijemni ispiti će se teško održati pre sredine jula

RTV pre 28 dana
BEOGRAD - Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je danas da predlog za izlazak iz krize koji su predstavili Rektorski kolegijum i dekani Univerziteta u Beogradu deluje kao politički pamflet, a ne kao nešto što treba da… »
Prijemni ispiti teško pre sredine jula, objašnjava pomoćnik ministra prosvete

Prijemni ispiti teško pre sredine jula, objašnjava pomoćnik ministra prosvete

Insajder pre 27 dana
Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je danas da u ovom trenutku nije moguća uobičajena dinamika upisa na fakultete prema kojoj prijave maturanata počinju krajem juna, a prijemni ispiti i sam upis početkom jula. 'Ako… »
Pomoćnik ministra prosvete: Prijemni ispiti će se teško održati pre sredine ili druge polovine jula

Pomoćnik ministra prosvete: Prijemni ispiti će se teško održati pre sredine ili druge polovine jula

NIN pre 27 dana
Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je danas da u ovom trenutku nije moguća uobičajena dinamika upisa na fakultete prema kojoj prijave svršenih srednjoškolaca počinju krajem juna, a prijemni ispiti i sam upis… »
Jović: Prijemni ispiti će se teško održati pre sredine ili druge polovine jula

Jović: Prijemni ispiti će se teško održati pre sredine ili druge polovine jula

Euronews pre 28 dana
Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je danas da u ovom trenutku nije moguća uobičajena dinamika upisa na fakultete prema kojoj prijave svršenih srednjoškolaca počinju krajem juna, a prijemni ispiti i sam upis… »
"Teško da će biti upisa pre jula" Jović o prijemnim ispitima: Promenjena uobičajena dinamika

"Teško da će biti upisa pre jula" Jović o prijemnim ispitima: Promenjena uobičajena dinamika

Alo pre 28 dana
Pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje Aleksandar Jović izjavio je danas da u ovom trenutku nije moguća uobičajena dinamika upisa na fakultete prema kojoj prijave svršenih srednjoškolaca počinju krajem juna a prijemni ispiti i sam upis početkom… »
Profesor Baucal: Solidarnost nastavnika i studenata na Univerzitetu u Beogradu nije upitna

Profesor Baucal: Solidarnost nastavnika i studenata na Univerzitetu u Beogradu nije upitna

Danas pre 28 dana
Profesor Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu Aleksandar Baucal izjavio je danas da solidarnost nastavnika i studenata na Univerzitetu u Beogradu i dalje nije upitna. To je kazao za N1, govorećo o dokumentu koji je Univerzitet u Beogradu… »

Vesti dana »