Povezane vesti

Fernandeš: Otići ću ako će klub od toga da ima korist

Fernandeš: Otići ću ako će klub od toga da ima korist

Sportski žurnal pre 28 dana
Kapiten se staviona raspolaganje upravi Junajteda. Kapiten Mančester junajteda Bruno Fernandeš izjavio je danas da je spreman da napusti klub ako rukovodstvo odluči da je prodaja u interesu rekonsturkcije kluba. Trenera Junajteda Rubena Amorima je… »
Fernandeš: "Ako Mančester odluči da je kraj, ja to prihvatam"

Fernandeš: "Ako Mančester odluči da je kraj, ja to prihvatam"

B92 pre 28 dana
Kapiten Mančester junajteda Bruno Fernandeš izjavio je da je spreman da napusti klub ako rukovodstvo odluči da je prodaja u interesu rekonsturkcije kluba. Trenera Junajteda Rubena Amorima je, takođe, rekao da će otići bez otpremnine ako klub više ne… »
Bruno progovorio o odlasku i nikom u Junajtedu nije svejedno

Bruno progovorio o odlasku i nikom u Junajtedu nije svejedno

Sportske.net pre 28 dana
Kapiten Mančester junajteda Bruno Fernandeš izjavio je danas da je spreman da napusti klub ako rukovodstvo odluči da je prodaja u interesu rekonsturkcije kluba. Trenera Junajteda Rubena Amorima je, takođe, rekao da će otići bez otpremnine ako klub više… »
Kapiten Junajteda otvorio dušu: Spreman sam da odem ako će klub od toga imati koristi!

Kapiten Junajteda otvorio dušu: Spreman sam da odem ako će klub od toga imati koristi!

Kurir pre 28 dana
Kapiten Mančester junajteda Bruno Fernandeš izjavio je danas da je spreman da napusti klub ako rukovodstvo odluči da je prodaja u interesu rekonsturkcije kluba.Trenera Junajteda Rubena Amorima je, takođe, rekao da će otići bez otpremnine ako klub više ne… »
Kapiten poslao poruku: „Ako će to da pomogne Junajtedu, otići ću iz kluba“

Kapiten poslao poruku: „Ako će to da pomogne Junajtedu, otići ću iz kluba“

Nova pre 28 dana
Kapiten Mančester junajteda Bruno Fernandeš izjavio je da je spreman da napusti klub ako rukovodstvo odluči da je prodaja u interesu rekonsturkcije kluba. Trenera Junajteda Rubena Amorima je, takođe, rekao da će otići bez otpremnine ako klub više ne… »

Vesti dana »