Povezane vesti
Ataman puca od samopouzdanja! Odbranićemo trofej!
Kurir 22.05.2025
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman uveren je da će njegov klub odbraniti pehar Evrolige koji je osvojio prošle sezone. - Moj tim je spreman da se bori, spreman da pobedi i siguran sam da ćemo odbraniti pehar osvojen prošle godine.erujem u svoje… »
Ataman ubeđen: "Odbranićemo trofej"
B92 22.05.2025
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman uveren je da će njegov klub odbraniti pehar Evrolige koji je osvojio prošle sezone. "Moj tim je spreman da se bori, spreman da pobedi i siguran sam da ćemo odbraniti pehar osvojen prošle godine", izjavio je… »
Džabe ste dolazili! Ergin Ataman poručio kolegama: Ne dam vam Evroligu!
Večernje novosti 22.05.2025
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman uveren je da će njegov klub odbraniti pehar Evrolige koji je osvojio prošle sezone. Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou "Moj tim je spreman da se bori, spreman da pobedi i siguran sam da ćemo odbraniti pehar… »
Ataman: Siguran sam da ćemo odbraniti pehar
Sportski žurnal 22.05.2025
Panatinaikos sutra igra protiv Fenerbahčea. Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman uveren je da će njegov klub odbraniti pehar Evrolige koji je osvojio prošle sezone. - Tim je spreman da se bori, spreman da pobedi i siguran sam da ćemo odbraniti… »
Ataman: Siguran sam da ćemo odbraniti trofej u Evroligi
RTS 22.05.2025
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman uveren je da će njegov klub odbraniti pehar Evrolige koji je osvojio prošle sezone. U Abu Dabiju organizovana je konferencija za medije na kojoj su učestvovali akteri Fajnal-fora, i treneri i igrači. Tom… »
Vesti dana »

Šta je u aktovci koju Putin uvek nosi sa sobom? Na Aljasci će ga čuvati "musketari" od kojih se ne odvaja
Mondo pre 47 minutajoš 38 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i mogućim preliminarnim dogovorima
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 110 povezanih

Dačić tvrdi da je državljanin Hrvatske priveden na protestu: Hrvatsko ministarstvo kaže da o tome „nisu zvanično obavešteni“
Danas pre 17 minutajoš 112 povezane

Novi snimak iz Valjeva: Policajac pita mladića na asfaltu „je l si ti opozicionar“, a onda ga šutira u glavu
N1 Info pre 2 satajoš 11 povezanih

U Srbiji u junu ove godine izdato 2.402 građevinske dozvole, dva odsto više nego u isto vreme 2024.
Forbes pre 43 minutajoš 25 povezanih