Povezane vesti

Ataman puca od samopouzdanja! Odbranićemo trofej!

Ataman puca od samopouzdanja! Odbranićemo trofej!

Kurir 22.05.2025
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman uveren je da će njegov klub odbraniti pehar Evrolige koji je osvojio prošle sezone. - Moj tim je spreman da se bori, spreman da pobedi i siguran sam da ćemo odbraniti pehar osvojen prošle godine.erujem u svoje… »
Ataman ubeđen: "Odbranićemo trofej"

Ataman ubeđen: "Odbranićemo trofej"

B92 22.05.2025
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman uveren je da će njegov klub odbraniti pehar Evrolige koji je osvojio prošle sezone. "Moj tim je spreman da se bori, spreman da pobedi i siguran sam da ćemo odbraniti pehar osvojen prošle godine", izjavio je… »
Džabe ste dolazili! Ergin Ataman poručio kolegama: Ne dam vam Evroligu!

Džabe ste dolazili! Ergin Ataman poručio kolegama: Ne dam vam Evroligu!

Večernje novosti 22.05.2025
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman uveren je da će njegov klub odbraniti pehar Evrolige koji je osvojio prošle sezone. Foto: EPA-EFE/Georgia Panagopoulou "Moj tim je spreman da se bori, spreman da pobedi i siguran sam da ćemo odbraniti pehar… »
Ataman: Siguran sam da ćemo odbraniti pehar

Ataman: Siguran sam da ćemo odbraniti pehar

Sportski žurnal 22.05.2025
Panatinaikos sutra igra protiv Fenerbahčea. Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman uveren je da će njegov klub odbraniti pehar Evrolige koji je osvojio prošle sezone. - Tim je spreman da se bori, spreman da pobedi i siguran sam da ćemo odbraniti… »
Ataman: Siguran sam da ćemo odbraniti trofej u Evroligi

Ataman: Siguran sam da ćemo odbraniti trofej u Evroligi

RTS 22.05.2025
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman uveren je da će njegov klub odbraniti pehar Evrolige koji je osvojio prošle sezone. U Abu Dabiju organizovana je konferencija za medije na kojoj su učestvovali akteri Fajnal-fora, i treneri i igrači. Tom… »

Vesti dana »