Povezane vesti
Protiv Vučića i Trampa se vodi kampanja iz istog priručnika! Smajlovićka oštro po blokaderima: Trčali u Brisel i Strazbur da…
Kurir 22.05.2025
Ljiljana Smajlović, novinarka, rekla je da su blokaderi foteljaši trčali u Brisel i Strazbur da traže da Zapad vrši pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. - Ja se slažem da je prošlo vreme evrofanatizma ali zašto su onda trčali kod njih u EU… »
Ljiljana Smajlović: Blokaderi išli u Strazbur i Brisel da traže pritisak na Vučića
Politika 22.05.2025
Novinarka Ljiljana Smajlović upitala je zašto su studenti u blokadi trčali u Brisel i Strazbur. Smajlovićeva je izjavila da bi mogući razlog odlaska mogao biti zahtev da Zapad izvrši pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. - Ja se slažem da je… »
Protiv Vučića i Trampa se vodi kampanja iz istog priručnika
Politika 22.05.2025
Novinarka Ljiljana Smajlović izjavila je da se protiv Aleksandra Vučića i Donalda Trampa vodi ista kampanja iz istog priručnika. - Evo, upravo sada počinje jedna pobuna protiv Trampa. Vi apsolutno vidite da je iz istog priručnika i ovde, tu se kaže… »
Smajlović: Blokaderi trčali u Strazbur da traže da Zapad izvrši pritisak na Vučića VIDEO
B92 22.05.2025
Novinarka Ljiljana Smajlović rekla je da su blokaderi trčali u Brisel i Strazbur da traže da Zapad izvrši pritisak na Vučića, kao i da se i protiv predsednika SAD Donalda Trampa vodi ista kampanja. "Ja se slažem da je prošlo vreme evrofanatizma ali zašto… »
Smajlovićeva: Iza napada na Vučića i Trampa stoje isti centri moći
Glas Zapadne Srbije 22.05.2025
Sve je, kako kaže, izrežirano po istom priručniku, koji zapadni centri moći koriste da ruše lidere koji se ne klanjaju globalistima. Evo, upravo sada počinje jedna pobuna protiv Trampa. Vi apsolutno vidite da je iz istog priručnika i ovde, tu se kaže… »
Vesti dana »

Mićin: Spomenik žrtvama ne može vratiti živote, ali ne smeju biti zaboravljeni
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Ekonomija Srbije i Crne Gore: Spoljnotrgovinska razmena, industrijska proizvodnja, BDP i plate u prvom polugodištu 2025.
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 18 povezanih

Ruske snage tvrde da su zauzele Časov Jar, Ukrajina demantuje
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 22 povezane