Povezane vesti

Tuga na sahrani Damira Dokića: Održano opelo, sin slomljen stajao pored kovčega, prisutno dvadesetak ljudi

Tuga na sahrani Damira Dokića: Održano opelo, sin slomljen stajao pored kovčega, prisutno dvadesetak ljudi

Telegraf 22.05.2025
Danas se na Novom groblju u Vrdniku održava sahrana Damira Dokića, oca nekadašnje teniserke Jelene Dokić. Opelo je služeno nešto pre 14 sati, a na samom ispraćaju bilo je prisutno dvadesetak ljudi. Sin preminulog, Savo Dokić, bio je u crnom odelu, vidno… »
"Prodao je kuću, pomogao mi da...": Komšije besne na sahrani Damira Dokića, ona je otkrila istinu o njemu

"Prodao je kuću, pomogao mi da...": Komšije besne na sahrani Damira Dokića, ona je otkrila istinu o njemu

Telegraf 22.05.2025
Danas, 22. maja, sahranjen je bivši trener tenisa Damir Dokić, otac nekadašnje teniserke Jelene Dokić u Vrdniku gde je proveo poslednje godine svog života. Damir Dokić je na večni počinak ispraćen u malom krugu ljudi, a jedan meštanka Vrdnika progovrila… »
Ovo je brat Jelene Dokić - Savo! Za razliku od sestre ispratio oca Damira na večni počinak! Javnost malo zna o njegovom…

Ovo je brat Jelene Dokić - Savo! Za razliku od sestre ispratio oca Damira na večni počinak! Javnost malo zna o njegovom…

Kurir 22.05.2025
Na večni počinak Damira Dokića ispratio je sin Savo, rodbina, prijatelji i meštani Vrdnika. Ceo svet je iščekivao da li će se na sahrani pojaviti Jelena Dokić koja je imala turbulentatn odnos sa ocem, to se nije desilo, ali je zajedno sa bratom poslala… »
Sahranjen otac Jelene Dokić: Ćerka nije došla na pogreb

Sahranjen otac Jelene Dokić: Ćerka nije došla na pogreb

B92 22.05.2025
Damir Dokić, otac nekadašnje velike teniske nade Jelene Dokić, sahranjen je na Novom groblju u Vrdniku. Otac nekadašnje teniserke Jelene Dokić, Damir Dokić, preminuo je 20. maja u 66. godini. Danas je sahranjen na Novom groblju u Vrdniku, a Jelena nije… »
(Foto) sahrana Damira Dokića, oca Jelene Dokić 14: ljudi, bez umrlice, samo sin i nepoznata žena u suzama

(Foto) sahrana Damira Dokića, oca Jelene Dokić 14: ljudi, bez umrlice, samo sin i nepoznata žena u suzama

Blic 22.05.2025
Sahrana Damira Dokića, oca Jelene Dokić je bila danas na Novom groblju u Vrdniku. Otac, bivše velike nade srpskog tenisa Jelene Dokić, Damir Dokić umro je 16. maja, a danas je sahranjen na Novom groblju u Vrdniku u 14 sati. Damir Dokić duže vreme nije… »
Jelena Dokić nije došla na sahranu oca, ali poslala venac: Bolna poruka stigla iz Australije, potresan oproštaj od Damira…

Jelena Dokić nije došla na sahranu oca, ali poslala venac: Bolna poruka stigla iz Australije, potresan oproštaj od Damira…

Kurir 22.05.2025
Damir Dokić, otac teniserke Jelene Dokić, sahranjen je na seoskom groblju u Vrdniku, uz opelo i sveštenika Srpske pravoslavne crkve. Na večni počinak Damira Dokića ispratio je sin Savo, rodbina, prijatelji i meštani Vrdnika. Ćerka Jelena Dokić koja živi… »
Sahranjen damir Dokić Jelena nije ispratila oca na večni počinak: "Udri me, ubij me, kožu mi deri"

Sahranjen damir Dokić Jelena nije ispratila oca na večni počinak: "Udri me, ubij me, kožu mi deri"

Alo 22.05.2025
Na Damirovoj sahrani je bilo 20ak ljudi. Damir Dokić, otac Jelena Dokić, sahranjen je danas na groblju u Vrdniku. Sin Damira Dokića, Savo, prisustvovao je sahrani kao i nekolicina prijatelja, a ćerka Jelena Dokić se nije pojavila na groblju već je samo… »
Sahranjen damir Dokić! Jelena se nije pojavila, nema umrlice, samo sin i nepoznata žena u suzama

Sahranjen damir Dokić! Jelena se nije pojavila, nema umrlice, samo sin i nepoznata žena u suzama

Večernje novosti 22.05.2025
Damir Dokić, otac nekadašnje velike teniske nade Jelene Dokić, preminuo je, a danas je u tišini sahranjen na Novom groblju u Vrdniku. Foto: M.Vukadinović Na večni počinak ispratilo ga je mali broj ljudi, a na vratima kapele nije bilo čak ni umrlice. Na… »
Sin ljubi sanduk, a ispred kapele neobična scena Ovo nikome nije promaklo na sahrani oca Jelene Dokić

Sin ljubi sanduk, a ispred kapele neobična scena Ovo nikome nije promaklo na sahrani oca Jelene Dokić

Alo 22.05.2025
Otac bivše velike nade srpskog tenisa preminuo je 16. maja, a danas će biti sahranjen na Novom groblju u Vrdniku u 14 sati. Sahrana Damira Dokića, oca Jelene Dokić, održava se danas na Novom groblju u Vrdniku. Otac bivše velike nade srpskog tenisa… »
"Ubij me, kožu mi deri...": Jelena Dokić se nije pojavila na sahrani oca Damira, a on ispraćen uz ove reči

"Ubij me, kožu mi deri...": Jelena Dokić se nije pojavila na sahrani oca Damira, a on ispraćen uz ove reči

Telegraf 22.05.2025
Damir Dokić, otac nekadašnje teniserke Jelene Dokić, preminuo je 20. maja, u 66. godini, a danas, 22. maja, sahranjen je na Novom groblju u Vrdniku. Opelo je služeno nešto pre 14 časova, a na poslednjem ispraćaju prisustvovalo je svega dvadesetak ljudi… »
(Foto) Jelena Dokić se nije pojavila na sahrani oca: Poslala cveće i poruku

(Foto) Jelena Dokić se nije pojavila na sahrani oca: Poslala cveće i poruku

Blic 22.05.2025
Jelena Dokić se nije pojavila na sahrani svog oca Damira Dokića u Vrdniku, ali je poslala cveće sa porukom. Naime, Damir Dokić je sahranjen danas u Vrdniku na Novom groblju, a prijatelji su se oprostili od njega. Sin Savo Dokić je prisustvovao sahrani i… »
Jelena Dokić nije došla na sahranu oca: Nakon nasilja koje je trpela se javno oprostila od njega, a na groblju samo sin

Jelena Dokić nije došla na sahranu oca: Nakon nasilja koje je trpela se javno oprostila od njega, a na groblju samo sin

Blic 22.05.2025
Otac teniserka Jelene Dokić, Damir Dokić danas je shranjen na Novom groblju u Vrdniku, a ćerka se nije pojavila na njegovoj sahrani. Na Damirovoj sahrani je bilo 20ak ljudi, a na kapeli nije bila zalepljena umrlica. Jelena nije došla da oca isprati na… »
Sahranjen damir Dokić: Prijatelj održao govor: "Udri me, ubij me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem"

Sahranjen damir Dokić: Prijatelj održao govor: "Udri me, ubij me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem"

Blic 22.05.2025
Damir Dokić, otac Jelena Dokić, sahranjen je danas u Vrdniku. Sin Damira Dokića, Savo Dokić je prisustvovao sahrani kao i nekolicina prijatelja, a ćerka Jelena Dokić se nije pojavila na sahrani . Ona je samo poslala cveće i poruku. - Hvala na poklonu… »
Jelena Dokić uoči sahrane oca objavila čitulju Dok je bio živ govorila da ju je mučio do krvi, evo šta je sada napisala u…

Jelena Dokić uoči sahrane oca objavila čitulju Dok je bio živ govorila da ju je mučio do krvi, evo šta je sada napisala u…

Alo 22.05.2025
Jelena Dokić se oprostila od oca čituljom. Damir Dokić danas će biti sahranjen na groblju u Vrdniku, a sahrani prisustvuje tek nekoliko ljudi, među kojima je sin Savo, dok je ćerka Jelena izostala sa ispraćaja oca. Inače, poznato je da je nekadašnja… »
Sahrana oca Jelene Dokić Desetak ljudi stiglo na groblje u Vrdnik, sin Savo jedva se drži na nogama, a svi se pitaju samo…

Sahrana oca Jelene Dokić Desetak ljudi stiglo na groblje u Vrdnik, sin Savo jedva se drži na nogama, a svi se pitaju samo…

Alo 22.05.2025
Damir Dokić nije bio u dobrim odnosima sa ćerkom, a umro je u 66. godini života. Otac slavne teniserke Jelene Dokić, Damir, biće sahranjen danas na groblju u Vrdniku, gde je proveo poslednje godine života u potpunoj medijskoj ilegali. Kako prenose domaći… »
Sahrana Damira Dokića, oca bivše teniserke Jelene Dokić: Nema umrlice, samo sin i nepoznata žena u suzama

Sahrana Damira Dokića, oca bivše teniserke Jelene Dokić: Nema umrlice, samo sin i nepoznata žena u suzama

Telegraf 22.05.2025
Damir Dokić, otac nekadašnje teniserke Jelene Dokić, preminuo je 20. maja u 66. godini. Njegova sahrana održaće se danas u 14 sati na Novom groblju u Vrdniku, gde je najbliža porodica primala saučešće u kapeli. Damir Dokić bio je dugo godina trener i… »
Sahranjen Damir Dokić: Jelena nije došla na pogreb oca

Sahranjen Damir Dokić: Jelena nije došla na pogreb oca

Telegraf 22.05.2025
Danas se na Novom groblju u Vrdniku održava sahrana Damira Dokića, oca nekadašnje teniserke Jelene Dokić i poznati srpski teniski trener. Sahrani je prisustvovao sin Savo Dokić, dok ćerka Jelena nije bila prisutna, a koliko su svi bili utučeni moglo se… »

Vesti dana »