Повезане вести

Ђина Џиновић отопила усне, погледајте како изгледа без филера ФОТО

Ђина Џиновић отопила усне, погледајте како изгледа без филера ФОТО

Стори 22.05.2025
Ћерка Мелине и Хариса Џиновић, двадесетогодишња Ђина Џиновић, важи за једну од најатрактивнијих и најнегованијих младих дама домаће јавне сцени. Њена лепота већ ивесно време привлачи изузетну пажњу и подстиче приче о томе… »
Харисова мезимица проговорила о наследници: Ђина Џиновић планира ово име за своју ћерку

Харисова мезимица проговорила о наследници: Ђина Џиновић планира ово име за своју ћерку

Телеграф 22.05.2025
Ђина Џиновић, ћерка Хариса Џиновића веома је активна на друштвеној мрежи Инстаграм. Она често дели фотографије свог стајлинга и са луксузних путовања, а деси се и да објави питање те одговара на све што њене пратиоце занима… »
Откривено како ће се звати унука мелине и Хариса Ђина Џиновић открила детаље, не жели више да крије

Откривено како ће се звати унука мелине и Хариса Ђина Џиновић открила детаље, не жели више да крије

Ало 22.05.2025
Ђина проговорила о наследници. Ђина Џиновић, ћерка Мелина Галић и Хариса Џиновића, редовно комуницира са пратиоцима путем Инстаграма, где често објављује детаље из приватног живота, а сада је открила и да је већ изабрала име… »
Ево како ће се звати унука Хариса Џиновића! Ђина открила велику истину

Ево како ће се звати унука Хариса Џиновића! Ђина открила велику истину

Курир 22.05.2025
Ђина Џиновић, ћерка Хариса Џиновића веома је активна на друштвеној мрежи Инстаграм. Ђина поред фотографија које редовно објављује певачева наследница често одговара и на питања својих пратилаца. Тако су јуче лепој Ђини… »
Ево како ће се звати унука Хариса Џиновића: Ђина проговорила о наследници

Ево како ће се звати унука Хариса Џиновића: Ђина проговорила о наследници

Блиц 22.05.2025
Ђина Џиновић, ћерка Хариса Џиновића веома је активна на друштвеној мрежи Инстаграм. Ђина поред фотографија које редовно објављује певачева наследница често одговара и на питања својих пратилаца. Ћерка Хариса Џиновића… »
Познато како ће се звати Харисова унука: Ђина одабрала име које ће дати наследници

Познато како ће се звати Харисова унука: Ђина одабрала име које ће дати наследници

Свет & Скандал 22.05.2025
Ђина Џиновић, ћерка Хариса Џиновића веома је активна на друштвеној мрежи Инстаграм. Поред фотографија које редовно објављује певачева наследница често одговара и на питања својих пратилаца. Тако су јуче лепој Ђини поставили… »
"Свесна сам да сам претерала, били сте у праву": Шок признање Ђине Џиновић! Ево шта је променила на себи

"Свесна сам да сам претерала, били сте у праву": Шок признање Ђине Џиновић! Ево шта је променила на себи

Блиц 21.05.2025
Ћерка Хариса Џиновића и Мелине Галић, Ђина, веома је активна на друштвеним мрежама, а сада је одговарала на питања својих пратиоца. Наиме, Ђини је стигло прегршт питања, а своје одговоре је делила јавно. - Да ли пазиш на… »

Вести дана »