Povezane vesti
Beatris Dal gošća 18. Beldocs festivala
Nova 22.05.2025
Poznata francuska glumica, Beatris Dal (Béatrice Dalle), biće gošća osamnaestog Beldocs festivala, povodom promocije filma "Pasija po Beatris Dal", koji će biti prikazan u subotu, 24. maja u Jugoslovenskoj kinoteci. Osim nje, Beldocs će posetiti i… »
Danas 22.05.2025
Poznata francuska glumica, Beatris Dal (Béatrice Dalle), biće gošća osamnaestog Beldocs festivala, povodom promocije filma „Pasija po Beatris Dal“, koji će biti prikazan u subotu, 24. maja u Jugoslovenskoj kinoteci. Osim nje, Beldocs će posetiti i… »
Euronews 22.05.2025
Poznata francuska glumica, Beatris Dal (Béatrice Dalle), biće gošća osamnaestog Beldocs festivala, povodom promocije filma "The Passion According to Béatrice", koji će biti prikazan u subotu, 24. maja u Jugoslovenskoj kinoteci. Pored nje, Beldocs će… »
Beatris Dal dolazi u Beograd: Biće gošća osamnaestog Beldocs festivala
Telegraf 22.05.2025
Poznata francuska glumica, Beatris Dal (Béatrice Dalle), biće gošća osamnaestog Beldocs festivala, povodom promocije filma "Pasija po Beatris Dal", koji će biti prikazan u subotu, 24. maja u Jugoslovenskoj kinoteci. Osim nje, Beldocs će posetiti i… »
Vesti dana »
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je granica moći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Beograd put završava čišćenje ulica prvog prioriteta od snega, prelazi na druge
Danas pre 7 satijoš 1 povezana