Povezane vesti

MUP: Došlo je do samopovređivanja policijskog službenika

MUP: Došlo je do samopovređivanja policijskog službenika

Nedeljnik 22.05.2025
Policijski službenik koji je danas ranjen na dužnosti, sam je sebe upucao u nogu dok je pokušavao da savlada osumnjičenog za krađu automobila, piše N1. MUP je saopštio da su policijski službenici PU za grad Beograd postupali po objavi da je ukradeno… »
Policajac povređen prilikom hapšenja osumnjičenog na Pančevačkom putu

Policajac povređen prilikom hapšenja osumnjičenog na Pančevačkom putu

RTS 22.05.2025
Prilikom hapšenja osumnjičenog koji je pružao otpor na Pančevačkom putu, došlo je do samopovređivanja jednog policajca, saopštio je MUP. Prethodno se Č. S. oglušio na znak da zaustavi vozilo koje je prijavljeno kao ukradeno. Beogradski policajci… »
Nepoznati napadač ranio policajca u blizini Pančevačkog mosta

Beta 22.05.2025
Jedan policajac ranjen je iz vatrenog oružja oko 14.00 na benzinskoj pumpi u blizini Pančevačkog mosta, objavio je RTS. Policijac je sa prostrelnim ranama prebačen u Urgentni centar. On je ranjen prilikom potere za osumnjičenim, čiji identitet još nije… »

Radio sto plus 22.05.2025
Policijac je sa prostrelnim ranama prebačen u Urgentni centar. On je ranjen prilikom potere za osumnjičenim, čiji identitet još nije objavljen.… »

Novi magazin 22.05.2025
Jedan policajac ranjen je iz vatrenog oružja oko 14.00 na benzinskoj pumpi u blizini Pančevačkog mosta, objavio je RTS. Policijac je sa prostrelnim ranama prebačen u Urgentni centar. On je ranjen prilikom potere za osumnjičenim, čiji identitet još nije… »
MUP ispravio medije: U policajca nije pucano, slučajno se sam ranio u blizini Pančevačkog mosta

MUP ispravio medije: U policajca nije pucano, slučajno se sam ranio u blizini Pančevačkog mosta

Danas 22.05.2025
Jedan policajac ranjen je iz vatrenog oružja oko 14.00 na benzinskoj pumpi u blizini Pančevačkog mosta, preneli su mediji, međutim, MUP je u saopštenju naveo da je policajac slučajno ranio sam sebe. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da… »

Vesti dana »