Povezane vesti

MUP: Došlo je do samopovređivanja policijskog službenika

MUP: Došlo je do samopovređivanja policijskog službenika

Nedeljnik 22.05.2025
Policijski službenik koji je danas ranjen na dužnosti, sam je sebe upucao u nogu dok je pokušavao da savlada osumnjičenog za krađu automobila, piše N1. MUP je saopštio da su policijski službenici PU za grad Beograd postupali po objavi da je ukradeno… »
Nepoznati napadač ranio policajca u blizini Pančevačkog mosta

Beta 22.05.2025
Jedan policajac ranjen je iz vatrenog oružja oko 14.00 na benzinskoj pumpi u blizini Pančevačkog mosta, objavio je RTS. Policijac je sa prostrelnim ranama prebačen u Urgentni centar. On je ranjen prilikom potere za osumnjičenim, čiji identitet još nije… »
MUP ispravio medije: U policajca nije pucano, slučajno se sam ranio u blizini Pančevačkog mosta

MUP ispravio medije: U policajca nije pucano, slučajno se sam ranio u blizini Pančevačkog mosta

Danas 22.05.2025
Jedan policajac ranjen je iz vatrenog oružja oko 14.00 na benzinskoj pumpi u blizini Pančevačkog mosta, preneli su mediji, međutim, MUP je u saopštenju naveo da je policajac slučajno ranio sam sebe. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da… »

Radio sto plus 22.05.2025
Policijac je sa prostrelnim ranama prebačen u Urgentni centar. On je ranjen prilikom potere za osumnjičenim, čiji identitet još nije objavljen.… »

Vesti dana »