Повезане вести
МУП: Дошло је до самоповређивања полицијског службеника
Недељник 22.05.2025
Полицијски службеник који је данас рањен на дужности, сам је себе упуцао у ногу док је покушавао да савлада осумњиченог за крађу аутомобила, пише Н1. МУП је саопштио да су полицијски службеници ПУ за град Београд поступали по… »
Полицајац повређен приликом хапшења осумњиченог на Панчевачком путу
РТС 22.05.2025
Приликом хапшења осумњиченог који је пружао отпор на Панчевачком путу, дошло је до самоповређивања једног полицајца, саопштио је МУП. Претходно се Ч. С. оглушио на знак да заустави возило које је пријављено као украдено… »
Непознати нападач ранио полицајца у близини Панчевачког моста
Бета 22.05.2025
Један полицајац рањен је из ватреног оружја око 14.00 на бензинској пумпи у близини Панчевачког моста, објавио је РТС. Полицијац је са прострелним ранама пребачен у Ургентни центар. Он је рањен приликом потере за осумњиченим… »
МУП исправио медије: У полицајца није пуцано, случајно се сам ранио у близини Панчевачког моста
Данас 22.05.2025
Један полицајац рањен је из ватреног оружја око 14.00 на бензинској пумпи у близини Панчевачког моста, пренели су медији, међутим, МУП је у саопштењу навео да је полицајац случајно ранио сам себе. Министарство унутрашњих… »
Нови магазин 22.05.2025
Један полицајац рањен је из ватреног оружја око 14.00 на бензинској пумпи у близини Панчевачког моста, објавио је РТС. Полицијац је са прострелним ранама пребачен у Ургентни центар. Он је рањен приликом потере за осумњиченим… »
Радио сто плус 22.05.2025
Полицијац је са прострелним ранама пребачен у Ургентни центар. Он је рањен приликом потере за осумњиченим, чији идентитет још није објављен.… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана