Povezane vesti

"Nakon te poruke mi se nikada nije javio" Anastasija Ražnatović se prisetila najvećeg blama, htela je u zemlju da propadne

"Nakon te poruke mi se nikada nije javio" Anastasija Ražnatović se prisetila najvećeg blama, htela je u zemlju da propadne

Kurir pre 28 dana
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim živi u Španiji. Iako je danas srećna u ljubavi, Anastasija se svojevremeno prisetila blama iz detinjstva kada joj je svideo jedan momak… »
"Nakon te poruke, nikada mi se nije javio" Anastasija se setila neprijatne situacije "Htela sam da se ubijem"

"Nakon te poruke, nikada mi se nije javio" Anastasija se setila neprijatne situacije "Htela sam da se ubijem"

Telegraf pre 28 dana
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, u skladnom je braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim živi u Španiji. Cecina naslednica je danas srećna u ljubavi, ali se jednom prilikom prisetila tinejdžerskih dana kada joj se dopao jedan… »
Anastasija Gudelj se prisetila najvećeg blama: "Nakon te poruke mi se nikad više nije javio"

Anastasija Gudelj se prisetila najvećeg blama: "Nakon te poruke mi se nikad više nije javio"

Mondo pre 28 dana
Iako je danas srećna u ljubavi, Anastasija se svojevremeno prisetila blama iz detinjstva kada joj je svideo jedan momak. Ćerka Cece Ražnatović, Anastasija Gudelj uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim živi u Španiji. Iako je danas srećna… »
"Nakon te poruke mi se nikada nije javio": Anastasija Ražnatović se prisetila najvećeg blama: "Htela sam da se ubijem"

"Nakon te poruke mi se nikada nije javio": Anastasija Ražnatović se prisetila najvećeg blama: "Htela sam da se ubijem"

Blic pre 28 dana
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim živi u Španiji. Iako je danas srećna u ljubavi, Anastasija se svojevremeno prisetila blama iz detinjstva kada joj je svideo jedan momak… »

Vesti dana »