Povezane vesti
"Nakon te poruke mi se nikada nije javio" Anastasija Ražnatović se prisetila najvećeg blama, htela je u zemlju da propadne
Kurir pre 28 dana
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim živi u Španiji. Iako je danas srećna u ljubavi, Anastasija se svojevremeno prisetila blama iz detinjstva kada joj je svideo jedan momak… »
"Nakon te poruke, nikada mi se nije javio" Anastasija se setila neprijatne situacije "Htela sam da se ubijem"
Telegraf pre 28 dana
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, u skladnom je braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim živi u Španiji. Cecina naslednica je danas srećna u ljubavi, ali se jednom prilikom prisetila tinejdžerskih dana kada joj se dopao jedan… »
Anastasija Gudelj se prisetila najvećeg blama: "Nakon te poruke mi se nikad više nije javio"
Mondo pre 28 dana
Iako je danas srećna u ljubavi, Anastasija se svojevremeno prisetila blama iz detinjstva kada joj je svideo jedan momak. Ćerka Cece Ražnatović, Anastasija Gudelj uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim živi u Španiji. Iako je danas srećna… »
"Nakon te poruke mi se nikada nije javio": Anastasija Ražnatović se prisetila najvećeg blama: "Htela sam da se ubijem"
Blic pre 28 dana
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim živi u Španiji. Iako je danas srećna u ljubavi, Anastasija se svojevremeno prisetila blama iz detinjstva kada joj je svideo jedan momak… »
Vesti dana »

Reditelj Nikola Ljuca o imenovanju Bokana: Besan sam, vlast sprovodi nekontrolisano ludilo
Novi magazin pre 12 minutajoš 17 povezanih

Ovaj čovek je nova udarna pesnica volodimira Zelenskog: Predsednik Ukrajine doneo hitnu odluku, napravio je rokadu na ključnoj poziciji!
Kurir pre 13 minutajoš 21 povezana

U Evroligi od naredne sezone 20 klubova, Zvezda i Partizan dobili trogodišnje licence
Politika pre 4 satijoš 29 povezanih