Povezane vesti
"Nakon te poruke mi se nikada nije javio" Anastasija Ražnatović se prisetila najvećeg blama, htela je u zemlju da propadne
Kurir 22.05.2025
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim živi u Španiji. Iako je danas srećna u ljubavi, Anastasija se svojevremeno prisetila blama iz detinjstva kada joj je svideo jedan momak… »
"Nakon te poruke, nikada mi se nije javio" Anastasija se setila neprijatne situacije "Htela sam da se ubijem"
Telegraf 22.05.2025
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, u skladnom je braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim živi u Španiji. Cecina naslednica je danas srećna u ljubavi, ali se jednom prilikom prisetila tinejdžerskih dana kada joj se dopao jedan… »
Anastasija Gudelj se prisetila najvećeg blama: "Nakon te poruke mi se nikad više nije javio"
Mondo 22.05.2025
Iako je danas srećna u ljubavi, Anastasija se svojevremeno prisetila blama iz detinjstva kada joj je svideo jedan momak. Ćerka Cece Ražnatović, Anastasija Gudelj uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim živi u Španiji. Iako je danas srećna… »
"Nakon te poruke mi se nikada nije javio": Anastasija Ražnatović se prisetila najvećeg blama: "Htela sam da se ubijem"
Blic 22.05.2025
Ćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, uživa u braku sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom sa kojim živi u Španiji. Iako je danas srećna u ljubavi, Anastasija se svojevremeno prisetila blama iz detinjstva kada joj je svideo jedan momak… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak: Pred nama još jedan topao dan, a onda sledi veliki obrt
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih

MMF smatra da struja u Srbiji treba da poskupi jednom godišnje: Postoji li opravdanje za to?
Radio 021 pre 9 minutajoš 1 povezana

Ka ovoj zemlji od jutros kolaps: I automobili i kamioni čekaju dva sata na granici, kolone dugačke: Amss upozorio vozače (foto)
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Ruski napadi u Ukrajini: Oštećene kuće, povređeni civili u Lavovu, Mukačevu i Zaporožju
Euronews pre 1 satjoš 6 povezanih