Повезане вести
Јасикевичус: "Ако победимо, није ме брига како изгледа"
Б92 22.05.2025
Тренер Фенербахчеа Шарунас Јасикевичус рекао је да му не сметају "ружне" победе и да његова екипа неће мењати приступ у одбрани ни у предстојећој утакмици против актуелног шампиона Панатинаикоса, у полуфиналу фајнал-фора… »
Лесор: Истина ће бити сутра на терену
Спортски журнал 22.05.2025
Матијас није сигуран да ли ће играти против Фенербахчеа. Центар Панатинаикоса Матијас Лесор није сигуран да ли ће играти у сутрашњој полуфиналној утакмици фајнал-фора Евролиге против Фенербахчеа. Лесор се недавно у четвртфиналу… »
Јасикевичијус: Ако победимо, зашто би ме било брига како изгледа?
Спортски журнал 22.05.2025
Тренеру Фенербахчеа не сметају "ружне" победе. Тренер кошаркаша Фенербахчеа Шарунас Јасикевичијус рекао је да му не сметају "ружне" победе и да његова екипа неће мењати приступ у одбрани ни у предстојећој утакмици против… »
Гудурић има "рецепт" за Панатинаикос
Спортске.нет 22.05.2025
Сутра почиње Фајнал-фор Евролиге у Абу Дабију. Фенербахче и Панатинаикос отварају турнир у 17 часова. Уочи почетка, за грчки "Новаспорт" говорио је српски репрезентативац и кошаркаш турске екипе Марко Гудурић. Зна Гудурић да… »
Јасикевичијусу не сметају ружне победе: Зашто би ме било брига како изгледа?
Курир 22.05.2025
Тренер кошаркаша Фенербахчеа Шарунас Јасикевичијус рекао је да му не сметају "ружне" победе и да његова екипа неће мењати приступ у одбрани ни у предстојећој утакмици против актуелног шампиона Панатинаикоса, у полуфиналу… »
Лесора питали да ли ће играти на Ф4, дао загонетан одговор
Спортске.нет 22.05.2025
Кошаркаш Панатинаикоса Матијас Лесор није сигуран да ли ће играти у сутрашњој полуфиналној утакмици фајнал-фора Евролиге против Фенербахчеа. Лесор се недавно у четвртфиналу Евролиге вратио на терен после дуже паузе због повреде… »
Гудурић открио план за полуфинале са Панатинаикосом
Б92 22.05.2025
Марко Гудурић је изнео утиске пред полуфинале Фајнал-фора Евролиге и дуела против Панатинаикоса. Како се приближава полуфинале Фајнал-фора, Гудурић је отворено говорио о томе шта је потребно да би његов тим прошао даље. Бек је… »
Лесора питали да ће играти на ф4 - његов одговор је мистериозан: Истина ће бити сутра на терену...
Курир 22.05.2025
Кошаркаш Панатинаикоса Матијас Лесор није сигуран да ли ће играти у полуфиналној утакмици фајнал-фора Евролиге против Фенербахчеа. "Главна ствар је да морате да питате тренера. Ја могу да кажем шта год желим. Истина ће бити сутра… »
Новинари питали Лесора може ли да игра – имао је спреман одговор
Спорт клуб 22.05.2025
Центар Панатинаикоса Матијас Лесор није хтео да открије новинарима хоће ли бити спреман за полуфиналну утакмицу против Фенербахчеа у петак од 17 часова, којом ће почети Фајнал фор Евролиге у Абу Дабију. Прочитај више… »
Новинари питали Лесора може ли да игра – имао је спреман одговор
Спорт клуб 22.05.2025
Центар Панатинаикоса Матијас Лесор није хтео да открије новинарима хоће ли бити спреман за полуфиналну утакмицу против Фенербахчеа у петак од 17 часова, којом ће почети Фајнал фор Евролиге у Абу Дабију. Француски репрезентативац… »
Лесор остао тајанствен о свом статусу: "То морате да питате тренера"
Б92 22.05.2025
Кошаркаш Панатинаикоса Матијас Лесор је говорио о свом наступу на Фајнал-фору Евролиге. Лесор је и даље несигуран у вези са својим наступом за Фајнал-фор Евролиге, а новинарима је рекао: "Истина ће бити сутра на терену." Са… »
Лесор није сигуран да ли ће играти против Фенербахчеа на фајнал-фору Евролиге
Радио сто плус 22.05.2025
Лесор се недавно у четвртфиналу Евролиге вратио на терен после дуже паузе због повреде, а сада је упутан о очекивањима и својој игри. “Главна ствар је да морате да питате тренера. Ја могу да кажем шта год желим. Истина ће бити… »
Тренеру Фенербахчеа Јасикевичијусу не сметају ружне победе
Радио сто плус 22.05.2025
“Ако победимо, зашто би ме било брига како изгледа? Да ли је лепа или ружна?”, рекао је Јасикевичијус за грчки СДНА, пренео је Баскетњуз. Фенербахче ће у петак од 17 часова играти против браниоца титуле Панатинаикоса, у… »
Вести дана »

Како да пријавите проблем са грејањем: Радијатори данас топли у скоро целој Србији, а у једном случају се испорука топле енергије прекида
Блиц пре 1 сатјош 30 повезаних

Фон дер Лајен се састала с представницима цивилног друштва: ЕУ спремна да подржи Србију у изградњи стабилне демократије
Нова пре 8 минутајош 77 повезаних

Русија, Србија НИС и санкције: 'Не преговарамо са потенцијалним купцима', каже Вучић
BBC News пре 24 минутајош 24 повезане