Povezane vesti
Jasikevičus: "Ako pobedimo, nije me briga kako izgleda"
B92 22.05.2025
Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičus rekao je da mu ne smetaju "ružne" pobede i da njegova ekipa neće menjati pristup u odbrani ni u predstojećoj utakmici protiv aktuelnog šampiona Panatinaikosa, u polufinalu fajnal-fora Evrolige u Abu Dabiju. "Ako… »
Lesor: Istina će biti sutra na terenu
Sportski žurnal 22.05.2025
Matijas nije siguran da li će igrati protiv Fenerbahčea. Centar Panatinaikosa Matijas Lesor nije siguran da li će igrati u sutrašnjoj polufinalnoj utakmici fajnal-fora Evrolige protiv Fenerbahčea. Lesor se nedavno u četvrtfinalu Evrolige vratio na teren… »
Jasikevičijus: Ako pobedimo, zašto bi me bilo briga kako izgleda?
Sportski žurnal 22.05.2025
Treneru Fenerbahčea ne smetaju "ružne" pobede. Trener košarkaša Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus rekao je da mu ne smetaju "ružne" pobede i da njegova ekipa neće menjati pristup u odbrani ni u predstojećoj utakmici protiv aktuelnog šampiona… »
Gudurić ima "recept" za Panatinaikos
Sportske.net 22.05.2025
Sutra počinje Fajnal-for Evrolige u Abu Dabiju. Fenerbahče i Panatinaikos otvaraju turnir u 17 časova. Uoči početka, za grčki "Novasport" govorio je srpski reprezentativac i košarkaš turske ekipe Marko Gudurić. Zna Gudurić da protiv branioca trofeja mora… »
Jasikevičijusu ne smetaju ružne pobede: Zašto bi me bilo briga kako izgleda?
Kurir 22.05.2025
Trener košarkaša Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus rekao je da mu ne smetaju "ružne" pobede i da njegova ekipa neće menjati pristup u odbrani ni u predstojećoj utakmici protiv aktuelnog šampiona Panatinaikosa, u polufinalu fajnal-fora Evrolige u Abu… »
Lesora pitali da li će igrati na F4, dao zagonetan odgovor
Sportske.net 22.05.2025
Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor nije siguran da li će igrati u sutrašnjoj polufinalnoj utakmici fajnal-fora Evrolige protiv Fenerbahčea. Lesor se nedavno u četvrtfinalu Evrolige vratio na teren posle duže pauze zbog povrede, a sada je uputan o… »
Gudurić otkrio plan za polufinale sa Panatinaikosom
B92 22.05.2025
Marko Gudurić je izneo utiske pred polufinale Fajnal-fora Evrolige i duela protiv Panatinaikosa. Kako se približava polufinale Fajnal-fora, Gudurić je otvoreno govorio o tome šta je potrebno da bi njegov tim prošao dalje. Bek je naglasio važnost… »
Lesora pitali da će igrati na f4 - njegov odgovor je misteriozan: Istina će biti sutra na terenu...
Kurir 22.05.2025
Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor nije siguran da li će igrati u polufinalnoj utakmici fajnal-fora Evrolige protiv Fenerbahčea. "Glavna stvar je da morate da pitate trenera. Ja mogu da kažem šta god želim. Istina će biti sutra na terenu. To je jedino… »
Novinari pitali Lesora može li da igra – imao je spreman odgovor
Sport klub 22.05.2025
Centar Panatinaikosa Matijas Lesor nije hteo da otkrije novinarima hoće li biti spreman za polufinalnu utakmicu protiv Fenerbahčea u petak od 17 časova, kojom će početi Fajnal for Evrolige u Abu Dabiju. Pročitaj više… »
Novinari pitali Lesora može li da igra – imao je spreman odgovor
Sport klub 22.05.2025
Centar Panatinaikosa Matijas Lesor nije hteo da otkrije novinarima hoće li biti spreman za polufinalnu utakmicu protiv Fenerbahčea u petak od 17 časova, kojom će početi Fajnal for Evrolige u Abu Dabiju. Francuski reprezentativac nije igrao od grozomornog… »
Lesor ostao tajanstven o svom statusu: "To morate da pitate trenera"
B92 22.05.2025
Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor je govorio o svom nastupu na Fajnal-foru Evrolige. Lesor je i dalje nesiguran u vezi sa svojim nastupom za Fajnal-for Evrolige, a novinarima je rekao: "Istina će biti sutra na terenu." Sa početkom Fajnal-fora Evrolige… »
Lesor nije siguran da li će igrati protiv Fenerbahčea na fajnal-foru Evrolige
Radio sto plus 22.05.2025
Lesor se nedavno u četvrtfinalu Evrolige vratio na teren posle duže pauze zbog povrede, a sada je uputan o očekivanjima i svojoj igri. “Glavna stvar je da morate da pitate trenera. Ja mogu da kažem šta god želim. Istina će biti sutra na terenu. To je… »
Treneru Fenerbahčea Jasikevičijusu ne smetaju ružne pobede
Radio sto plus 22.05.2025
“Ako pobedimo, zašto bi me bilo briga kako izgleda? Da li je lepa ili ružna?”, rekao je Jasikevičijus za grčki SDNA, preneo je Basketnjuz. Fenerbahče će u petak od 17 časova igrati protiv branioca titule Panatinaikosa, u polufinalu fajnal-fora Evrolige u… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana