Povezane vesti
"Napisao da je spavao sa mnom za 10.000 evra" Šok intervju Rade Manojlović: Oprostila sam
Telegraf pre 25 dana
Pevačica Radmila Rada Manojlović progovorila je o skandalu koji je nastao u njenom rodnom Četerežu zbog jedne njene, kako kaže, nespretne izjave. Veću pompu napravilo je saopštenje meštana, za koje se ispostavilo da ga je pisao jedan čovek a o pevačici… »
Prvi intervju rade Manojlović posle skandala: sa meštanima: "Zna se na estradi ko se čime bavi" (video)
Blic pre 24 dana
Pevačica Radmila Rada Manojlović progovorila je o skandalu koji je nastao u njenom rodnom Četerežu zbog jedne njene, kako kaže, nespretne izjave. Nakon toga se pojavilo saopštenje meštana za koje se ispostavilo da je pisao jedan čovek, a u kojem je za… »
"Napisao je da je spavao sa mnom za 10.000€..." Šok intervju Rade Manojlović posle skandala sa meštanima, raskrinkala…
Kurir pre 24 dana
Pevačica Radmila Rada Manojlović progovorila je o skandalu koji je nastao u njenom rodnom Četerežu zbog jedne njene, kako kaže, nespretne izjave. Nakon toga se pojavilo saopštenje meštana za koje se ispostavilo da je pisao jedan čovek, a u kojem je za… »
Vesti dana »

Beograd sprema dva skupa za 28. jun: Vučićev pokret i protest studenata na isti dan
Serbian News Media pre 18 minutajoš 16 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 18 minutajoš 30 povezanih

Osmi dan protesta “Pobunjenog univerziteta” ispred Vlade Srbije
Vesti online pre 6 satijoš 12 povezanih

Srpska IT asocijacija: Ukidanje podsticaja bez najave ugrožava poslovanje i poverenje investitora
Radio 021 pre 2 satajoš 15 povezanih