Повезане вести
Вучевић о изборима: Кад год да буду, ми ћемо бити спремни, у Зајечару и Косјерићу "неће бити лако"
Н1 Инфо 22.05.2025
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је вечерас да ванредни парламентарни избори вероватно неће бити расписани ове године него следеће и додао да је још увек више опција у игри. "Мислим да ванредних… »
Вучевић (СНС): Ванредних избора вероватно неће бити ове, него следеће године
Бета 22.05.2025
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је вечерас да ванредни парламентарни избори вероватно неће бити расписани ове године него следеће и додао да је још увек више опција у игри. "Мислим да ванредних… »
Вучевић: Ванредних избора вероватно неће бити ове, него следеће године
Нова 22.05.2025
Председник Српске напредне странке (СНС) Милош Вучевић изјавио је вечерас да ванредни парламентарни избори вероватно неће бити расписани ове године него следеће и додао да је још увек више опција у игри. „Мислим да ванредних… »
Радио сто плус 22.05.2025
“Мислим да ванредних избора неће бити ове године већ следеће. Ближе сам тој опцији, али не могу да искључим ни опцију да ће се одржати ове године… Кад год да буду, ми ћемо бити спремни”, рекао је Вучевић гостујући на телевизији… »
Алексић у Зајечару: Један глас вреди много више од пакета хране и џака вештачког ђубрива
Глас Шумадије 22.05.2025
Промене у Србији су неминовност, а Зајечарци би могли да буду покретач и први весник промена на локалним изборима 8. јуна, рекао је за телевизију Исток председник Народног покрета Србије (НПС) и народни посланик Мирослав Алексић… »
Нови магазин 22.05.2025
Алексић (НПС): Зајечарци би могли да буду весник промена
Глас Зајечара 22.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић оценио је вечерас да би грађани Зајечара могли да буду „весник промена“ на локалним изборима који су заказани за 8. јун и додао да се нада да ће гласти за људе који их… »
Н1 Инфо 22.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић оценио је вечерас да би грађани Зајечара могли да буду "весник промена" на локалним изборима који су заказани за 8. јун и додао да се нада да ће гласти за људе који их… »
Бета 22.05.2025
Председник Народног покрета Србије (НПС) Мирослав Алексић оценио је вечерас да би грађани Зајечара могли да буду "весник промена" на локалним изборима који су заказани за 8. јун те додао да се нада да ће гласти за људе који их… »
Радио сто плус 22.05.2025
Алексић је за телевизију Исток казао да верује да ће Зајечарци бити мудри и да ће казнити оне који су на претходним изборима били опозиција, али су након гласања прешли на страну власти. “То је урадио Бошко Ничић који је… »
Вести дана »
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 32 минутајош 14 повезаних
ВИДЕО Јокић на вечној листи престигао Мајкла Џордана: Овако нешто се не виђа, радио шта је хтео Шарлоту
Нова пре 22 минутајош 17 повезаних
Тајланд напао Камбоџу: Пропао Трампов мировни план, нова војна ескалација прети да запали цео континент
Мондо пре 32 минутајош 10 повезаних