Povezane vesti
Vučević o izborima: Kad god da budu, mi ćemo biti spremni, u Zaječaru i Kosjeriću "neće biti lako"
N1 Info pre 24 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je večeras da vanredni parlamentarni izbori verovatno neće biti raspisani ove godine nego sledeće i dodao da je još uvek više opcija u igri. "Mislim da vanrednih izbora neće biti ove godine… »
Vučević (SNS): Vanrednih izbora verovatno neće biti ove, nego sledeće godine
Beta pre 24 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je večeras da vanredni parlamentarni izbori verovatno neće biti raspisani ove godine nego sledeće i dodao da je još uvek više opcija u igri. "Mislim da vanrednih izbora neće biti ove godine… »
Vučević: Vanrednih izbora verovatno neće biti ove, nego sledeće godine
Nova pre 24 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je večeras da vanredni parlamentarni izbori verovatno neće biti raspisani ove godine nego sledeće i dodao da je još uvek više opcija u igri. „Mislim da vanrednih izbora neće biti ove godine… »
Radio sto plus pre 24 dana
“Mislim da vanrednih izbora neće biti ove godine već sledeće. Bliže sam toj opciji, ali ne mogu da isključim ni opciju da će se održati ove godine… Kad god da budu, mi ćemo biti spremni”, rekao je Vučević gostujući na televiziji Euronjuz. Upitan šta… »
Aleksić u Zaječaru: Jedan glas vredi mnogo više od paketa hrane i džaka veštačkog đubriva
Glas Šumadije pre 24 dana
Promene u Srbiji su neminovnost, a Zaječarci bi mogli da budu pokretač i prvi vesnik promena na lokalnim izborima 8. juna, rekao je za televiziju Istok predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić. Aleksić ističe da nema… »
Novi magazin pre 24 dana
Aleksić (NPS): Zaječarci bi mogli da budu vesnik promena
Glas Zaječara pre 24 dana
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić ocenio je večeras da bi građani Zaječara mogli da budu „vesnik promena“ na lokalnim izborima koji su zakazani za 8. jun i dodao da se nada da će glasti za ljude koji ih neće prevariti. „To je… »
N1 Info pre 24 dana
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić ocenio je večeras da bi građani Zaječara mogli da budu "vesnik promena" na lokalnim izborima koji su zakazani za 8. jun i dodao da se nada da će glasti za ljude koji ih neće prevariti. Aleksić je… »
Beta pre 24 dana
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić ocenio je večeras da bi građani Zaječara mogli da budu "vesnik promena" na lokalnim izborima koji su zakazani za 8. jun te dodao da se nada da će glasti za ljude koji ih neće prevariti. Aleksić je… »
Radio sto plus pre 24 dana
Aleksić je za televiziju Istok kazao da veruje da će Zaječarci biti mudri i da će kazniti one koji su na prethodnim izborima bili opozicija, ali su nakon glasanja prešli na stranu vlasti. “To je uradio Boško Ničić koji je svojevremeno organizovao… »
Vesti dana »

Prognoza vremena za 16. jun: I danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje, ponegde pljusak
Beta pre 48 minutajoš 2 povezane