Povezane vesti

Ja u sobi besan kao ris, a on drži šampanjac i dve plavuše! Srpski milioner otkrio ludu anegdotu sa legendarnim fudbalerom

Ja u sobi besan kao ris, a on drži šampanjac i dve plavuše! Srpski milioner otkrio ludu anegdotu sa legendarnim fudbalerom

Kurir pre 29 dana
Živeo je svega 59 godina. Ostavio je veliki trag na fudbalskom terenu, ali i van njega. Virtuoz na zelenoj travnatoj površini, koji je obožavao žene i provode. Toliko da ga ni transplatacija jetre nije odvojila od alkohola. Na današnji dan 1946. godine… »
Odrekao sam se žena i alkohola! To je bilo najgorih 20 minuta u životu! Bog fudbala, koga su svi voleli: Spavao sa 2.000…

Odrekao sam se žena i alkohola! To je bilo najgorih 20 minuta u životu! Bog fudbala, koga su svi voleli: Spavao sa 2.000…

Kurir pre 28 dana
Virtuoz na terenu, ali i van njega. Otprilike bi tako mogao da se opiše život jednog od najboljih fudbalera svih vremena, Džordža Besta. Džordž Best je rođen 22. maja 1946. godine, a bio je krilni napadač Mančester junajteda i reprezentacije Severne… »
Jedan, jedini i neponovljivi Džordž Best: Virtuoz na terenu, obožavao je žene i provod, a ni transplatacija jetre ga nije…

Jedan, jedini i neponovljivi Džordž Best: Virtuoz na terenu, obožavao je žene i provod, a ni transplatacija jetre ga nije…

Danas pre 28 dana
Prošlo je 79 godina od kada se rodio jedan od najboljih svetskih fudbalera ikada – legendarni Džordž Best. Umro sa 59 godina, posle duge i teške borbe sa bolestima uzrokovananih preteranim konzumiranjem alkohola. Sa bubamarom je mogao sve što poželi, ali… »

Vesti dana »