Povezane vesti
Ja u sobi besan kao ris, a on drži šampanjac i dve plavuše! Srpski milioner otkrio ludu anegdotu sa legendarnim fudbalerom
Kurir 22.05.2025
Živeo je svega 59 godina. Ostavio je veliki trag na fudbalskom terenu, ali i van njega. Virtuoz na zelenoj travnatoj površini, koji je obožavao žene i provode. Toliko da ga ni transplatacija jetre nije odvojila od alkohola. Na današnji dan 1946. godine… »
Odrekao sam se žena i alkohola! To je bilo najgorih 20 minuta u životu! Bog fudbala, koga su svi voleli: Spavao sa 2.000…
Kurir 22.05.2025
Virtuoz na terenu, ali i van njega. Otprilike bi tako mogao da se opiše život jednog od najboljih fudbalera svih vremena, Džordža Besta. Džordž Best je rođen 22. maja 1946. godine, a bio je krilni napadač Mančester junajteda i reprezentacije Severne… »
Jedan, jedini i neponovljivi Džordž Best: Virtuoz na terenu, obožavao je žene i provod, a ni transplatacija jetre ga nije…
Danas 22.05.2025
Prošlo je 79 godina od kada se rodio jedan od najboljih svetskih fudbalera ikada – legendarni Džordž Best. Umro sa 59 godina, posle duge i teške borbe sa bolestima uzrokovananih preteranim konzumiranjem alkohola. Sa bubamarom je mogao sve što poželi, ali… »
Vesti dana »
Isplata jednokratne novčane pomoći od 6.000 dinara počinje danas
Sputnik pre 17 minutajoš 17 povezanih
Kreću otkrio da li ostaje na klupi Srbije? To je odluka saveza, mi smo uradili ono što su od nas tražili
Dnevnik pre 3 minutajoš 12 povezanih
Makron pozvao Vašington da pruži bržu pomoć Ukrajini tokom sastanka sa Trampom
Pravo u centar pre 23 minutajoš 4 povezane
Papa pozvao na sisteme veštačke inteligencije koji ne podstiču podele unutar društava
Beta pre 1 satjoš 5 povezanih