Povezane vesti
Cane "Partibrejkers": Mladi kao da su ponovo pustili život u organizam koji odumire
Novi magazin 22.05.2025
"Mnogo je mržnje, isključivosti i ostrašćenosti. Mi moramo da težimo ka tome da čujemo jedni druge. I to za dobrobit ove zemlje jer drugu nemamo. Mi moramo da se isporazgovaramo", rekao je za N1 frontmen grupe Partibrejkers Zoran Kostić Cane. "To što su… »
Cane "Partibrejkers": Mladi kao da su ponovo pustili život u organizam koji odumire
N1 Info 22.05.2025
"Mnogo je mržnje, isključivosti i ostrašćenosti. Mi moramo da težimo ka tome da čujemo jedni druge. I to za dobrobit ove zemlje jer drugu nemamo. Mi moramo da se isporazgovaramo", rekao je za N1 frontmen grupe Partibrejkers Zoran Kostić Cane. "To što su… »
Vesti dana »
Urušavanje gradilišta u Ulici Vojvode Vlahovića: Automobil upao u rupu, stanari evakuisani
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 31 povezana
Šef ukrajinske diplomatije: Ukrajina spremna za neposredni prekid vatre
Beta pre 42 minutajoš 26 povezanih
Odlaže se početak suđenja u predmetu „Nadstrešnica“: Branioci Gorana Vesića, Anite Dimoski i Jelene Tanasković podneli zahtev za zaštitu zakonitosti Vrhovnom sudu
Insajder pre 9 satijoš 5 povezanih
Uoči razgovora Si Đinpinga i Donalda Trampa: Na dnevnom redu od AI, do trgovine i Tajvana
N1 Info pre 6 satijoš 22 povezane