Povezane vesti
Cane "Partibrejkers": Mladi kao da su ponovo pustili život u organizam koji odumire
Novi magazin 22.05.2025
"Mnogo je mržnje, isključivosti i ostrašćenosti. Mi moramo da težimo ka tome da čujemo jedni druge. I to za dobrobit ove zemlje jer drugu nemamo. Mi moramo da se isporazgovaramo", rekao je za N1 frontmen grupe Partibrejkers Zoran Kostić Cane. "To što su… »
Cane "Partibrejkers": Mladi kao da su ponovo pustili život u organizam koji odumire
N1 Info 22.05.2025
"Mnogo je mržnje, isključivosti i ostrašćenosti. Mi moramo da težimo ka tome da čujemo jedni druge. I to za dobrobit ove zemlje jer drugu nemamo. Mi moramo da se isporazgovaramo", rekao je za N1 frontmen grupe Partibrejkers Zoran Kostić Cane. "To što su… »
Vesti dana »
Cene nafte stabilizovane nakon odustajanja Trampa od naknade za prolazak kroz Ormuski moreuz
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Danas tropski toplo, pljuskovi sa grmljavinom već od jutra stižu u ove delove Srbije: temperatura do 35 °C
Telegraf pre 43 minutajoš 4 povezane
"Najbolji smo tim na svetu": Selektor Španije blista posle plasmana u finale Mundijala
Nova pre 5 satijoš 3 povezane
Ministarki Snežani Paunović zbog kontroverzne izjave trajno zabranjen ulazak na Kosovo
Danas pre 7 satijoš 1 povezana