Povezane vesti
"Poštovanje koje je moj otac imao prema tebi bilo je ogromno..." Mihin sin emotivnom porukom na ćirilici čestitao Novaku…
Kurir 22.05.2025
Naime, Dušan Mihajlović - sin legendarnog Siniše Mihajlovića koji je preminuo u decembru 2022. godine, poslao je emotivnu poruku Novaku na srpskom jeziku, napisanu ćirilicom. - Želim ti čestitati rođendan jer je poštovanje koje je moj otac imao prema… »
Mihin sin emotivnom porukom čestitao rođendan Đokoviću: "Poštovanje koje je moj otac imao prema tebi…"
Telegraf 22.05.2025
Novak Đoković danas proslavlja 38. rođendan! Sa svih strana stižu čestitke, a oglasio se na svom Instagram profilu i sin Siniše Mihajlovića, Dušan. On je veoma emotivnom porukom čestitao Novaku rođendan. - Nisi samo šampion, već si era. Srećan rođendan… »
Vesti dana »
Poverenik, udruženja i Savet za štampu pozvali medije da u izveštavanju o smrti studentkinje poštuju privatnost i dostojanstvo
N1 Info pre 6 satijoš 88 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Putin: Odnosi Rusije i Evrope u krizi, ali ne krivicom Moskve
RTV pre 1 satjoš 34 povezane
Peđa Mitrović: Zloupotreba tragedije na Filozofskom zarad ataka režima na Univerzitet
Vreme pre 2 satajoš 26 povezanih
Iran tvrdi da će olakšati i ubrzati prolaz humanitarne pomoći kroz Ormuski moreuz na zahtev UN
N1 Info pre 35 minutajoš 27 povezanih
SAD očekuju odgovor Irana na plan od 15 tačaka za rešenje sukoba
Sputnik pre 10 minutajoš 136 povezanih