Povezane vesti
Sastanci sa opozicijom signal režimu da EU sve ozbiljnije razmatra saradnju s drugim partnerima u Srbiji
Novi magazin 22.05.2025
"Poruke Kaje Kalas su jasne i bilo ih je više nego što smo očekivali. Mi znamo da su njoj pre svega u fokusu pitanja dijaloga Beograda i Prištine, usklađivanje sa spoljnom politikom EU, odnos Srbije prema Rusiji i regionalna politika. Međutim, Kalas je… »
Sastanci sa opozicijom signal režimu da EU sve ozbiljnije razmatra saradnju s drugim partnerima u Srbiji
N1 Info 22.05.2025
"Poruke Kaje Kalas su jasne i bilo ih je više nego što smo očekivali. Mi znamo da su njoj pre svega u fokusu pitanja dijaloga Beograda i Prištine, usklađivanje sa spoljnom politikom EU, odnos Srbije prema Rusiji i regionalna politika. Međutim, Kalas je… »
Dekanka FPN: Sastanci sa opozicijom signal režimu da EU sve ozbiljnije razmatra saradnju s drugim partnerima u Srbiji
Nova 22.05.2025
Vesti dana »
Detalji tragedije kod Novog Pazara: Pokušale na električnom trotinetu da se uključe na magistralu, od siline udarca jedna devojčica ostala na kolovozu, dok je druga odbačena pored puta
Nova pre 2 satajoš 31 povezana
Evropski pokret u Srbiji: „Svi zajedno protiv demokratskog nazadovanja, sunovrat se ubrzava“
Serbian News Media pre 3 satajoš 40 povezanih
Ovo će biti glavna tačka pregovora Tramp otkrio detalje: Iranska delegacija stigla u Islamabad
Kurir pre 1 danjoš 35 povezanih
Oproštaj od legende i sezone: Partizan odao počast Vujoševiću i igra poslednji meč u Evroligi
Nedeljnik pre 1 danjoš 109 povezanih