Povezane vesti
Sastanci sa opozicijom signal režimu da EU sve ozbiljnije razmatra saradnju s drugim partnerima u Srbiji
Novi magazin pre 24 dana
"Poruke Kaje Kalas su jasne i bilo ih je više nego što smo očekivali. Mi znamo da su njoj pre svega u fokusu pitanja dijaloga Beograda i Prištine, usklađivanje sa spoljnom politikom EU, odnos Srbije prema Rusiji i regionalna politika. Međutim, Kalas je… »
Sastanci sa opozicijom signal režimu da EU sve ozbiljnije razmatra saradnju s drugim partnerima u Srbiji
N1 Info pre 24 dana
"Poruke Kaje Kalas su jasne i bilo ih je više nego što smo očekivali. Mi znamo da su njoj pre svega u fokusu pitanja dijaloga Beograda i Prištine, usklađivanje sa spoljnom politikom EU, odnos Srbije prema Rusiji i regionalna politika. Međutim, Kalas je… »
Dekanka FPN: Sastanci sa opozicijom signal režimu da EU sve ozbiljnije razmatra saradnju s drugim partnerima u Srbiji
Nova pre 24 dana
Vesti dana »

Akademski plenum: Vučićev kontramiting na Vidovdan može izazvati sukobe, odgovornost je njegova
Novi magazin pre 9 minutajoš 20 povezanih

Skupština završila raspravu o amandmanima o setu zakona o medijima, ekologiji i kreditiranju; u toku glasanje
RTS pre 19 minutajoš 33 povezane

“Fakulteti na raskrsnici”: Profesori nastavljaju blokadu uprkos ispunjenom zahtevu
Serbian News Media pre 8 satijoš 13 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 3 satajoš 15 povezanih