Povezane vesti
Sastanci sa opozicijom signal režimu da EU sve ozbiljnije razmatra saradnju s drugim partnerima u Srbiji
Novi magazin 22.05.2025
"Poruke Kaje Kalas su jasne i bilo ih je više nego što smo očekivali. Mi znamo da su njoj pre svega u fokusu pitanja dijaloga Beograda i Prištine, usklađivanje sa spoljnom politikom EU, odnos Srbije prema Rusiji i regionalna politika. Međutim, Kalas je… »
Sastanci sa opozicijom signal režimu da EU sve ozbiljnije razmatra saradnju s drugim partnerima u Srbiji
N1 Info 22.05.2025
"Poruke Kaje Kalas su jasne i bilo ih je više nego što smo očekivali. Mi znamo da su njoj pre svega u fokusu pitanja dijaloga Beograda i Prištine, usklađivanje sa spoljnom politikom EU, odnos Srbije prema Rusiji i regionalna politika. Međutim, Kalas je… »
Dekanka FPN: Sastanci sa opozicijom signal režimu da EU sve ozbiljnije razmatra saradnju s drugim partnerima u Srbiji
Nova 22.05.2025
Vesti dana »
Tramp dao Ukrajini rok da prihvati njegov plan za rešavanje sukoba
Nedeljnik pre 27 minutajoš 45 povezanih
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Zaharova: Rusija nije dobila planove za rešavanje problema u Ukrajini od SAD
Politika pre 2 satajoš 82 povezane
"Novo suđenje prouzrokovaće bol porodicama": Advokat o ukidanju presude roditeljima dečaka ubice iz Ribnikara
Mondo pre 46 minutajoš 31 povezana