Povezane vesti
Sastanci sa opozicijom signal režimu da EU sve ozbiljnije razmatra saradnju s drugim partnerima u Srbiji
Novi magazin 22.05.2025
"Poruke Kaje Kalas su jasne i bilo ih je više nego što smo očekivali. Mi znamo da su njoj pre svega u fokusu pitanja dijaloga Beograda i Prištine, usklađivanje sa spoljnom politikom EU, odnos Srbije prema Rusiji i regionalna politika. Međutim, Kalas je… »
Sastanci sa opozicijom signal režimu da EU sve ozbiljnije razmatra saradnju s drugim partnerima u Srbiji
N1 Info 22.05.2025
"Poruke Kaje Kalas su jasne i bilo ih je više nego što smo očekivali. Mi znamo da su njoj pre svega u fokusu pitanja dijaloga Beograda i Prištine, usklađivanje sa spoljnom politikom EU, odnos Srbije prema Rusiji i regionalna politika. Međutim, Kalas je… »
Dekanka FPN: Sastanci sa opozicijom signal režimu da EU sve ozbiljnije razmatra saradnju s drugim partnerima u Srbiji
Nova 22.05.2025
Vesti dana »
Policija: Uhapšen osumnjičeni u Beogradu zbog napada čekićem na policajce i oštećenja vozila
Beta pre 36 minutajoš 37 povezanih
Država se odriče akciza da zaustavi skok cena! Vučić: "Bez mera dizel bi bio 257 dinara" (foto)
Blic pre 56 minutajoš 37 povezanih
'Imamo najviše zaliha goriva na Balkanu': Vučić; neobična ideja Amerike
BBC News pre 36 minutajoš 71 povezana
OFAC produžio JANAF-u licencu za transport nafte za NIS do 17. aprila
Insajder pre 2 satajoš 69 povezanih
BLOG UŽIVO Izrael ubio još jednog iranskog generala: Počinje bitka za Ormuski moreuz, Pentagon šalje pojačanje
Nova pre 56 minutajoš 47 povezanih