Povezane vesti

Oficir zaspao i nasukao veliki teretni brod u dvorište u Norveškoj

Oficir zaspao i nasukao veliki teretni brod u dvorište u Norveškoj

N1 Info pre 21 dana
Dežurni oficir velikog kontejnerskog broda koji se nasukao na baštu u sklopu privatnog poseda kod obale u norveškom gradu Bineset, umalo udarivši u kuću, priznao je policiji da je zaspao u vreme incidenta, kada je bio sam na dužnosti. Oficir, ukrajinski… »
"Bilo je nestvarno": Probudilo ga zvono, a tik ispred vrata zatekao gigantski brod dug 135 metara (VIDEO)

"Bilo je nestvarno": Probudilo ga zvono, a tik ispred vrata zatekao gigantski brod dug 135 metara (VIDEO)

Euronews pre 21 dana
Dežurni oficir velikog kontejnerskog broda koji se nasukao na baštu u sklopu privatnog poseda kod obale u norveškom gradu Bineset, umalo udarivši u kuću, priznao je policiji da je zaspao u vreme incidenta, kada je bio sam na dužnosti. Oficir, ukrajinski… »
Oficir zaspao i nasukao se u privatnom dvorištu FOTO

Oficir zaspao i nasukao se u privatnom dvorištu FOTO

B92 pre 21 dana
VIDEO "Za dlaku": Brod u Norveškoj prošao na metar pored kuće, vlasnik zaprepašćen

VIDEO "Za dlaku": Brod u Norveškoj prošao na metar pored kuće, vlasnik zaprepašćen

Radio 021 pre 21 dana
Norvežanin Johan Helberg je zaprepašćen ugledao kako je teretni brod "za dlaku" izbegao da mu sruši kuću kada se tokom noći nasukao na obali Trondhajmskog fjorda. Helberg je norveškim medijima rekao da ne zna kako je to prespavao i da se probudio tek… »
Brod u Norveškoj umalo promašio kuću, vlasnik zaprepašćen

Brod u Norveškoj umalo promašio kuću, vlasnik zaprepašćen

Novi magazin pre 21 dana
Norvežanin Johan Helberg je zaprepašćen video da je teretni brod za dlaku izbegao da mu sruši kuću kada se tokom noći nasukao na obali Trondhajmskog fjorda. Helberg je norveškim medijima rekao da ne zna kako je to prespavao i da se probudio tek kada mu… »
Probudiš se ujutru, a ispred kuće ti brod

BBC News pre 21 dana
Johan Helberg kaže da ništa nije čuo i da se zapanjio kada se probudio i video ogroman brod na nekoliko metara od njegove spavaće sobe. Spavao je snom pravednika, a kad se probudio tik pored kuće zatekao je ogroman brod. Teretni brod dužine 135 metara… »
Probudio se ujutru i zatekao teretni brod u dvorištu: Bilo je toliko nestvarno

Probudio se ujutru i zatekao teretni brod u dvorištu: Bilo je toliko nestvarno

RTS pre 21 dana
Norvežanin Johan Helberg nije mogao da veruje svojim očima kada je nakon što se probudio, u svom dvorištu ugledao kontejnerski brod dug 135 metara. Teretni brod, NCL Salten, nasukao se nešto pre pet časova ujutru u četvrtak, nakon što je ušao u… »

Danas pre 21 dana
Spavao je snom pravednika, a kad se probudio tik pored kuće zatekao je ogroman brod. Teretni brod dužine 135 metara ‘parkirao’ se samo nekoliko metara od kuće Jophana Helberga u Norveškoj 22. maja, oko pet sati ujutru po lokalnom vremenu. „Pukom srećom… »

Južne vesti pre 21 dana
NTB/Jan Langhaug/via REUTERS Spavao je snom pravednika, a kad se probudio tik pored kuće zatekao je ogroman brod. Teretni brod dužine 135 metara ‘parkirao’ se samo nekoliko metara od kuće Jophana Helberga u Norveškoj 22. maja, oko pet sati ujutru po… »

Radio 021 pre 21 dana
Johan Helberg kaže da ništa nije čuo i da se zapanjio kada se probudio i video ogroman brod na nekoliko metara od njegove spavaće sobe. NTB/Jan Langhaug/via REUTERS Spavao je snom pravednika, a kad se probudio tik pored kuće zatekao je ogroman brod… »

NIN pre 21 dana
Spavao je snom pravednika, a kad se probudio tik pored kuće zatekao je ogroman brod. Teretni brod dužine 135 metara 'parkirao' se samo nekoliko metara od kuće Jophana Helberga u Norveškoj 22. maja, oko pet sati ujutru po lokalnom vremenu. "Pukom srećom… »
"Bilo je potpuno nestvarno" Muškarac se probudio, pa ostao u šoku - u dvorištu mu je bio ogroman brod (foto)

"Bilo je potpuno nestvarno" Muškarac se probudio, pa ostao u šoku - u dvorištu mu je bio ogroman brod (foto)

Alo pre 21 dana
Kontejnerski brod dug 135 metara, koji se nasukao blizu grada Trondhajma u Norveškoj, udario je pravo u dvorište meštanina Johana Helberga i zaustavio se pored kuće. Teretni brod NCL Salten nasukao se juče, nešto pre 5 sati ujutru, nakon ulaska u… »
Nasukani kontejnerski brod udario u dvorište Norvežanina, zaustavio se ispred kuće

Nasukani kontejnerski brod udario u dvorište Norvežanina, zaustavio se ispred kuće

Politika pre 21 dana
OSLO - Kontejnerski brod dug 135 metara, koji se nasukao blizu grada Trondhajma u Norveškoj, udario je pravo u dvorište meštanina Johana Helberga i zaustavio se pored kuće. Teretni brod NCL Salten nasukao se juče, nešto pre 5 sati ujutru, nakon ulaska u… »
Muškarac pogledao kroz prozor i ostao u šoku, u dvorištu mu je bio veliki brod: Stao je tik pored kuće

Muškarac pogledao kroz prozor i ostao u šoku, u dvorištu mu je bio veliki brod: Stao je tik pored kuće

Telegraf pre 21 dana
Kontejnerski brod dug 135 metara, koji se nasukao blizu grada Trondhajma u Norveškoj, udario je pravo u dvorište meštanina Johana Helberga i zaustavio se pored kuće. Teretni brod NCL Salten nasukao se juče, nešto pre 5 sati ujutru, nakon ulaska u… »
(Foto) "bilo je tako nestvarno": Norvežanin se probudio i video teretni brod u svom dvorištu: "Otišao sam do prozora i bio sam…

(Foto) "bilo je tako nestvarno": Norvežanin se probudio i video teretni brod u svom dvorištu: "Otišao sam do prozora i bio sam…

Blic pre 22 dana
Kontejnerski brod od 135 metara nasukao se u Bajnesetu, blizu Trondhajma u Norveškoj, i za malo promašio kuću, a Johan Helberg se probudio i zatekao ovaj, kako je sam istakao, nestvaran prizor u svom dvorištu. Naime, teretni brod kompanije "NCL Salten"… »

Blic pre 22 dana
Kontejnerski brod od 135 metara nasukao se u Bajnesetu, blizu Trondhajma u Norveškoj, i za malo promašio kuću, a Johan Helberg se probudio i zatekao ovaj, kako je sam istakao, nestvaran prizor u svom dvorištu. Naime, teretni brod kompanije "NCL Salten"… »

Vesti dana »