Повезане вести
Вучић прихвата само један захтев - ево који
Глас Западне Србије 23.05.2025
и како да прелепу идеју и визију претворимо у дела. "Једини захтев и важно питање за мене је како да наставимо да градимо Србију, како да прелепу идеју и визију претворимо у дела. На крају свега, само рад и резултате рада нико… »
Вучић прихвата само један захтев - ево који
Глас Западне Србије 23.05.2025
и како да прелепу идеју и визију претворимо у дела. "Једини захтев и важно питање за мене је како да наставимо да градимо Србију, како да прелепу идеју и визију претворимо у дела. На крају свега, само рад и резултате рада нико… »
Вучић: Нећу да одговарам на бесмислене захтеве! Ја имам свој задатак
Правда 23.05.2025
Председник Србије изјавио је данас да неће одговарати на бесмислена питања и захтеве, већ да ће се борити за будућност Србије и истакао да је за њега главно питање како да грађани живе што боље и да се што више уради за… »
Вучић из Куле Београд: Нећу одговарати на захтеве
Данас 22.05.2025
Председник Александар Вучић изјавио је да неће одговарати на бесмислена питања и захтеве, већ да ће се борити за будућност Србије. Истакао је да је за њега главно питање како да грађани живе што боље и да се што више уради за… »
"Придружите ми се и бићете поносни": Огласио се Вучић и открио: Ово је за мене једини захтев и једино важно питање (видео)…
Блиц 22.05.2025
Председник републике Србије Александар Вучић посетио је вечерас Београда на води и са Куле Београд обратио се грађанима. Вучић је на свом Инстаграм налогу "будућностсрбијеав" поделио видео и истакао да земља има једно важно… »
Вести дана »
Шта значи ако НБС буде на удару санкција: Мијушковић објашњава утицај на динар
Блиц пре 2 минутајош 27 повезаних