Povezane vesti
Vučić prihvata samo jedan zahtev - evo koji
Glas Zapadne Srbije 23.05.2025
i kako da prelepu ideju i viziju pretvorimo u dela. "Jedini zahtev i važno pitanje za mene je kako da nastavimo da gradimo Srbiju, kako da prelepu ideju i viziju pretvorimo u dela. Na kraju svega, samo rad i rezultate rada niko ne može da nam oduzme"… »
Vučić prihvata samo jedan zahtev - evo koji
Glas Zapadne Srbije 23.05.2025
i kako da prelepu ideju i viziju pretvorimo u dela. "Jedini zahtev i važno pitanje za mene je kako da nastavimo da gradimo Srbiju, kako da prelepu ideju i viziju pretvorimo u dela. Na kraju svega, samo rad i rezultate rada niko ne može da nam oduzme"… »
Vučić: Neću da odgovaram na besmislene zahteve! Ja imam svoj zadatak
Pravda 23.05.2025
Predsednik Srbije izjavio je danas da neće odgovarati na besmislena pitanja i zahteve, već da će se boriti za budućnost Srbije i istakao da je za njega glavno pitanje kako da građani žive što bolje i da se što više uradi za zemlju. "Jedini zahtev i važno… »
Vučić iz Kule Beograd: Neću odgovarati na zahteve
Danas 22.05.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da neće odgovarati na besmislena pitanja i zahteve, već da će se boriti za budućnost Srbije. Istakao je da je za njega glavno pitanje kako da građani žive što bolje i da se što više uradi za zemlju. Predsednik Vučić… »
"Pridružite mi se i bićete ponosni": Oglasio se Vučić i otkrio: Ovo je za mene jedini zahtev i jedino važno pitanje (video)…
Blic 22.05.2025
Predsednik republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras Beograda na vodi i sa Kule Beograd obratio se građanima. Vučić je na svom Instagram nalogu "budućnostsrbijeav" podelio video i istakao da zemlja ima jedno važno pitanje. - Jedini zahtev i… »
Vesti dana »
Cena nafte Brent pala na manje od 100 dolara za barel nakon vesti o pregovorima SAD i Irana
Insajder pre 24 minutajoš 23 povezane
Jokićeva majstorija kojom je doneo pobedu Denveru protiv Finiksa (VIDEO)
Danas pre 14 minutajoš 47 povezanih
Međunarodna agencija za energiju spremna da oslobodi zalihe nafte
Sputnik pre 59 minutajoš 16 povezanih
Zverev plasmanom u osminu finala Majamija, preskočio Novaka na ATP
Sportske.net pre 14 minutajoš 20 povezanih