Povezane vesti
"Imala sam tumor, bila sam u komi" Naša pevačica progovorila o paklu koji je prošla "Jela sam na slamčicu"
Telegraf pre 12 dana
Pevačica Dušica Grabović svojevremeno je otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života te sa javnošću podelila kakav je zdravstveni problem imala. Grabovićeva je svojevremeno imala operaciju tumora veličine pet centimetara, zbog čega je… »
"Doktor je napipao tumor velične 5 centimetara" Pevačica o zdravstvenom problemu: "Zašto, Bože, moram proći isto što i…
Alo pre 12 dana
Dušica Grabović imala tumor, a sada je ispričala kroz šta je prošla. Pevačica Dušica Grabović svojevremeno je ispričala kako je imala operaciju tumora, veličine pet centimetara, nakon koje je morala da jede na slamčicu. Naime, Dušica je za… »
Naša pevačica imala tumor i bila u komi: Otkrila jezive detalje oporavka, jela na slamčicu, a krv joj curila iz ušiju
Mondo pre 12 dana
Dušica Grabović svojevremeno je prošla pakao zbog zdravstvenog problema koji je imala. Pevačica Dušica Grabović svojevremeno je otvoreno govorila o ozbiljnom zdravstvenom problemu koji je preživela – operaciji tumora veličine pet centimetara… »
"Šest meseci sam jela na slamčicu, tekla mi krv iz ušiju" Naša pevačica prošla pakao, zbog jedne greške bila u komi
Kurir pre 12 dana
Pevačica Dušica Grabović svojevremeno je ispričala kako je imala operaciju tumora, veličine pet centimetara, nakon koje je morala da jede na slamčicu. Naime, Dušica je za domaće medije ispričala kroz kakvu je agoniju prošla. - U prvoj godini… »
"Imala sam tumor, bila sam u komi": Naša pevačica prošla kroz pakao: "Jela sam na slamčicu"
Blic pre 12 dana
Pevačica Dušica Grabović svojevremeno je ispričala kako je imala operaciju tumora, veličine pet centimetara, nakon koje je morala da jede na slamčicu. Naime, Dušica je za domaće medije ispričala kroz kakvu je agoniju prošla. - U prvoj godini… »
Vesti dana »

Tuča, vređanje i vrisci u Bloku 4: Sukob građana i privatnog obezbeđenja investitora koji hoće da ih zazida VIDEO
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike osnovnih škola za određene kategorije učenika, rok do 10. juna
Jugmedia pre 37 minutajoš 24 povezane

Osuđen motociklista koji je u Nišu usmrtio bivšeg direktora „niteksa“ Dobio robiju i zabranu da vozi motor
Alo pre 2 minutajoš 28 povezanih

Orion telekom ukinuo N1 iz ponude, korisnike obavestili pola sata pre prekida programa
Luftika pre 52 minutajoš 13 povezanih

Uvaljuju nam ječam umesto kafe, a plaćamo je papreno! Inspektori iznenadili proizvođače, evo šta su zatekli
Kurir pre 2 minutajoš 14 povezanih