Povezane vesti
"Mnogi ne znaju da imam sina" Detalji iz života našeg pevača su godinama bili enigma, priznao da se kaje zbog svega
Kurir 23.05.2025
Slavko Banjac iako u jednom periodu života jako popularan, mnoge detalje iz svoje privatnosti sačuvao je za sebe. Naime, tako mnogi ne znaju da Slavko Banjac ima sina. - Ne mogu da kažem da se kajem što se nisam oženio, imao sam ja ozbiljne ljubavi, ali… »
"Mnogi ne znaju da imam sina": Detalji iz života našeg pevača su godinama bili enigma, priznao da se kaje zbog svega: "Trebalo…
Blic 22.05.2025
Slavko Banjac iako u jednom periodu života jako popularan, mnoge detalje iz svoje privatnosti sačuvao je za sebe. Naime, tako mnogi ne znaju da Slavko Banjac ima sina. - Ne mogu da kažem da se kajem što se nisam oženio, imao sam ja ozbiljne ljubavi, ali… »
Vesti dana »

BLOG Neverovatne scene u Skupštini Zaječara: Vlast uvela nabildovane momke sa fantomkama na sednicu. Ispred zgrade policija hapsi građane
Nova pre 3 satajoš 31 povezana

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama, dok SAD i saveznici pojačavaju pritisak na Moskvu
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 31 povezana

Kraj istorije kontroverzi i velikih dometa, preminuo bivši predsednik Rumunije Jon Ilijesku
RTS pre 1 satjoš 21 povezana

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 6 satijoš 26 povezanih