Повезане вести

"Партизан? Нисам размишљао о томе!" Ник Калатес о доласку у редове црно-белих

"Партизан? Нисам размишљао о томе!" Ник Калатес о доласку у редове црно-белих

Вечерње новости 23.05.2025
Учесник фајнал-фора Евролиге са Монаком, Ник Калатес, помињао се као могуће појачање Партизана за следећу сезону, међутим изгледа да искусни Грк још увек нема у плану да се пресели у Београд. Фото: ЕПА-ЕФЕ/СЕБАСТИЕН НОГИЕР… »
Калатес не би сад о Партизану

Калатес не би сад о Партизану

Спортске.нет 23.05.2025
Један од играча који би могли да "потегну" на Фајнал фору јесте искусни Ник Калатес. Кошаркаш који је стигао у Монако пред почетак ове сезоне није играо много, али је спреман за Фајнал фор, а његов пријатељ на клупи овог тима… »
Ово ће разочарати Гробаре, Калатес ставио тачку на наводе о преласку у Партизан: "Нисам размишљао о томе"

Ово ће разочарати Гробаре, Калатес ставио тачку на наводе о преласку у Партизан: "Нисам размишљао о томе"

Телеграф 23.05.2025
Кошаркаши Монака желе да уграбе историјску прилику и покушају да освоје Евролигу, а први изазов на фајл-фору биће им грчки Олимпијакос вечерас од 20 часова. Претходних дана се појавила информација да се на Партизановој листи… »
Калатес проговорио о Партизану!

Калатес проговорио о Партизану!

Б92 23.05.2025
Ник Калатес се дотакао прича да би могао да дође у Партизан. Калатес је одлучан да помогне свом тиму у борби за европску круну. Посебан мотив може бити и чињеница да на клупи Монака седи његов велики пријатељ и некадашњи… »
На цени: Легенда Евролиге о потенцијалном трансферу у Партизан

На цени: Легенда Евролиге о потенцијалном трансферу у Партизан

Данас 23.05.2025
Ближи се крај сезоне и летња трансфер берза. Спекулације се нижу, а једна од њих гласи да би прослављени грчки плејмејкер Ник Калатес (36) могао да се пресели у Партизан. Искусни организатор игре се ове сезоне није наиграо у… »
Калатес за СК о трачевима: Мислим само о Ф4 и титули

Спорт клуб 23.05.2025
Ник Калатес је прву годину у Монаку, али су већ почеле приче о томе како ће наредне године у други клуб. Помиње се Партизан... То није први пут да се грчки кошаркаш повезује са Партизаном. Сличних прича је било на лето 2024, а… »

Спорт клуб 23.05.2025
Ник Калатес је прву годину у Монаку, али су већ почеле приче о томе како ће наредне године у други клуб. Помиње се Партизан... Прочитај више… »

Вести дана »