Povezane vesti
"Nisam išla da me razvlače frajeri" Dara Bubamara o karijeri i privatnom životu: U životu nisam otišla na after parti...
Kurir 23.05.2025
Dara Bubamara već tri decenije hara domaćom javnom scenom, a kaže da je sveža i odmorna jer vodi disciplinu u životu. Gostujući u jednoj emisiji, Dara je otkrila kako izgleda njena svakodnevica, pa otkrila koliko spava i kada lumpuje. - Ja sam 33 godine… »
"Nisu me razvlačili frajeri": Dara Bubamara šokirala o estradi, pa napravila lapsus zbog kojeg gore mreže
Blic 23.05.2025
Dara Bubamara već tri decenije hara domaćom javnom scenom, a kaže da je sveža i odmorna jer vodi disciplinu u životu. Gostujući u jednoj emisiji, Dara je otkrila kako izgleda njena svakodnevica, pa otkrila koliko spava i kada lumpuje. - Ja sam 33 godine… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 2 satajoš 25 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 19 povezanih

"Naš lav, veliki borac i veliki čovek..." Potresna objava kluba u kojem je igrao fudbaler koji je preminuo nakon udara groma
Kurir pre 3 minutajoš 16 povezanih

Uživo mnogo mrtvih vojnika Oglasilo se Ministarstvo odbrane! Drama na aerodromima u Rusiji
Alo pre 8 minutajoš 115 povezanih

Nagasaki obeležio 80 godina od kako su SAD bacile atomsku bombu na taj grad
Radio 021 pre 4 satijoš 15 povezanih