Povezane vesti
Veoma teška noć u Beogradu! Kurir televizija sa najnovijim informacijama iz srpske prestonice i Subotice: Čak dva ubistva i 97…
Kurir 23.05.2025
Kakva je situacija u noći za nama i koje su to najnovije servisne informacije, rekao nam je reporter Kurir televizije, Pavle Ivković, koji se i ovoga jutra nalazi na beogradskim ulicama. Pavle prenosi sve najnovije servisne informacije iz prestonice: od… »
„Došao je na moja vrata i tražio da zovem Hitnu pomoć“: Komšije progovorile u ubistvu u Surčinu
Nova 23.05.2025
Sinoć je ubijen muškarac u Vojvođanskoj ulici u Surčinu, u stanu gde se dogodilo ubistvo, navodno je pronađen nož, a policija i tužilaštvo aktivno rade na ovom slučaju. Prema nezvaničnim informacijama,na mestu zločina u Surčinu, pored ubijenog muškarca… »
Prve slike mesta užasa u Surčinu: Sumnja se da ga je ubio cimer, sve vrvi od policije (foto)
Blic 23.05.2025
Muškarac, kako se sumnja, državljanin Indije, ubijen je sinoć kasno uveče u Vojvođanskoj ulici u Surčinu. Prema prvim informacijama, njega je ubio cimer. Reporter "Blica", nalazi se u Surčinu, na mestu gde se ceo događaj odigrao. U kući gde se dogodilo… »
Novi detalji ubistva u Surčinu: "Na moja vrata je došao muškarac, izgovorio je samo jednu rečenicu. Ubrzo je došlo mnogo…
Blic 23.05.2025
Sinoć je ubijen muškarac u Vojvođanskoj ulici u Surčinu, u stanu gde se dogodilo ubistvo, navodno je pronađen nož, a policija i tužilaštvo aktivno rade na ovom slučaju. Prema nezvaničnim informacijama,na mestu zločina u Surčinu, pored ubijenog muškarca… »
Migrant po komšiluku tražio da neko zove lekare, zatekao cimera u lokvi krvi: U stanu u Surčinu nađen nož
Nova 23.05.2025
Policija i tužilaštvo ispituju šta se sinoć dogodilo u stanu u Vojvođanskoj ulici u Sučinu gde je mrtav nađen migrant. Pored njega nađen je nož, a imao je jednu ubodnu ranu u grudima. „Na moja vrata došao je migrant. Jedva je govorio, a ja sam ga teško… »
Migrant po komšiluku tražio da neko zove lekare, zatekao cimera u lokvi krvi: U stanu u Surčinu nađen nož
Telegraf 23.05.2025
Policija i tužilaštvo ispituju šta se sinoć dogodilo u stanu u Vojvođanskoj ulici u Sučinu gde je mrtav nađen migrant. Kako "Telegraf.rs" saznaje, pored njega nađen je nož, a imao je jednu ubodnu ranu u grudima. - Na moja vrata došao je migrant. Jedva je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak: Oblačno posle vedrog jutra, od minus devet do šest
Serbian News Media pre 52 minutajoš 25 povezanih
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 38 minutajoš 44 povezane
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih
Nenezić: Rezultat Samoopredeljenja nije iznenađenje, Kurti školski pokazao kako se izbori dobijaju
N1 Info pre 37 minutajoš 52 povezane
Zelenski: Tražim od Trampa bezbednosne garancije za 50 godina; Peskov: Kijev da povuče trupe iz Donbasa
RTS pre 18 minutajoš 62 povezane