Povezane vesti
Veoma teška noć u Beogradu! Kurir televizija sa najnovijim informacijama iz srpske prestonice i Subotice: Čak dva ubistva i…
Kurir pre 10 sati
Kakva je situacija u noći za nama i koje su to najnovije servisne informacije, rekao nam je reporter Kurir televizije, Pavle Ivković, koji se i ovoga jutra nalazi na beogradskim ulicama. Pavle prenosi sve najnovije servisne informacije iz prestonice: od… »
„Došao je na moja vrata i tražio da zovem Hitnu pomoć“: Komšije progovorile u ubistvu u Surčinu
Nova pre 13 sati
Sinoć je ubijen muškarac u Vojvođanskoj ulici u Surčinu, u stanu gde se dogodilo ubistvo, navodno je pronađen nož, a policija i tužilaštvo aktivno rade na ovom slučaju. Prema nezvaničnim informacijama,na mestu zločina u Surčinu, pored ubijenog… »
Prve slike mesta užasa u Surčinu: Sumnja se da ga je ubio cimer, sve vrvi od policije (foto)
Blic pre 13 sati
Muškarac, kako se sumnja, državljanin Indije, ubijen je sinoć kasno uveče u Vojvođanskoj ulici u Surčinu. Prema prvim informacijama, njega je ubio cimer. Reporter "Blica", nalazi se u Surčinu, na mestu gde se ceo događaj odigrao. U kući gde se… »
Novi detalji ubistva u Surčinu: "Na moja vrata je došao muškarac, izgovorio je samo jednu rečenicu. Ubrzo je došlo mnogo…
Blic pre 14 sati
Sinoć je ubijen muškarac u Vojvođanskoj ulici u Surčinu, u stanu gde se dogodilo ubistvo, navodno je pronađen nož, a policija i tužilaštvo aktivno rade na ovom slučaju. Prema nezvaničnim informacijama,na mestu zločina u Surčinu, pored ubijenog… »
Migrant po komšiluku tražio da neko zove lekare, zatekao cimera u lokvi krvi: U stanu u Surčinu nađen nož
Nova pre 15 sati
Policija i tužilaštvo ispituju šta se sinoć dogodilo u stanu u Vojvođanskoj ulici u Sučinu gde je mrtav nađen migrant. Pored njega nađen je nož, a imao je jednu ubodnu ranu u grudima. „Na moja vrata došao je migrant. Jedva je govorio, a ja sam… »
Migrant po komšiluku tražio da neko zove lekare, zatekao cimera u lokvi krvi: U stanu u Surčinu nađen nož
Telegraf pre 15 sati
Policija i tužilaštvo ispituju šta se sinoć dogodilo u stanu u Vojvođanskoj ulici u Sučinu gde je mrtav nađen migrant. Kako "Telegraf.rs" saznaje, pored njega nađen je nož, a imao je jednu ubodnu ranu u grudima. - Na moja vrata došao je migrant… »
Vesti dana »

Šef Misije EULEKS-a na Kosovu osudio napad policije na srpskog maturanta
Danas pre 2 satajoš 4 povezane

Stefan Đoković u ulozi novinara: Novak dobio pitanje od sina na konferenciji za medije i nasmejao sve odgovorom
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

"U: suprotnom to ne bi bilo fer" Tramp: Carine za "Epl" od 25 odsto važiće i za "Samsung" i druge proizvođače telefona
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Mup preplavio puteve: Pojačana kontrola saobraćaja na snazi: Na radaru policije ova grupa vozila, evo pravila koja morate znati
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Ministar Đurić u Dejtonu: Prijatan i srdačan razgovor sa zamenikom državnog sekretara SAD Landauom
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane