Povezane vesti
Ademe, nikad nećeš biti sam: - vatromet emocija na otvaranju terena Fondacija Mozzart u Ljajićevu čast izgradila mini-mič…
Blic 23.05.2025
"Lijepo je doć' u svoju čarsiju, k'o pobjednik se vratiti", zagrmelo je u Novom Pazaru kada je Adem Ljajić zakoračio na travu novog terena koji je Fondacija Mozzart izgradila u njegovu čast! Heroj, sin i kapiten kluba digao je na noge ceo grad na… »
Ademe, nikad nećeš biti sam – vatromet emocija na otvaranju terena posvećenog heroju Novog Pazara
Nova 23.05.2025
Fondacija Mozzart u Ljajićevu čast izgradila mini-pič teren, u okviru akcije „Fudbal je više od igre“. „Lijepo je doć’ u svoju čarsiju, k’o pobjednik se vratiti”, zagrmelo je u Novom Pazaru kada je Adem Ljajić zakoračio na travu novog terena koji je… »
Ademe, nikad nećeš biti sam - Vatromet emocija na otvaranju terena posvećenog heroju Novog Pazara
Telegraf 23.05.2025
Fondacija Mozzart u Ljajićevu čast izgradila mini-mič teren, u okviru akcije "Fudbal je više od igre". "Lijepo je doć' u svoju čarsiju, k'o pobjednik se vratiti", zagrmelo je u Novom Pazaru kada je Adem Ljajić zakoračio na travu novog terena koji je… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 2 satajoš 38 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 34 minutajoš 25 povezanih

ATP turnir Belgrade Open seli se iz Beograda u Atinu u novembru 2025.
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 23 povezane

Uefa objavila sastave grupa: Koga će Zvezda i Partizan dobiti u plej-ofu?
IndeksOnline pre 41 minutajoš 19 povezanih